Connect with us

Administratie

Cheltuieli de sute de milioane lunar la Sala Polivalentă din Botoşani

Published

on

sala polivalenta3

Sala Polivalentă Elisabeta Lipă consumă sute de milioane de lei în lunile de iarnă în condiţiile în care la ora actuală este folosită doar pentru cei care vor să facă mişcare şi pentru grupele de copii care practică fotbalul.

Primaria municipiului Botosani incearca sa acceseze un proiect cu finantare europeana in vederea reabilitarii energetice a Salii Polivalente, astfel incat sa se reduca substantial cheltuielile la utilitati si in acelasi timp sa se refaca zonele deteriorate.
Eugen Turcanu, directorul Directiei de Servicii Publice, Sport si Agrement, spune ca anul acesta se va efectua o expertiza si in functie de rezultatul acestei expertize, se va realiza un proiect si se va incerca accesarea de fonduri europene. Directorul DSPSA Botosani sustine ca la ora actuala, cheltuielile sunt foarte mari in lunile de iarna cand trebuie incalzita sala si ca printr- o reabilitare energetica acestea ar scadea considerabil.

“Pe exerciţiul financiar 2016-2020 vom încerca să introducem un proiect de reabilitare energetică. Ar însemna inclusiv schimbarea tâmplăriei. Este o clădire foarte mare care iarnă consumă gaz de 20.000 de lei pe lună ceea ce înseamnă foarte mult. Dacă reuşim vom reduce costurile de întreţinere”, a declarat Eugen Ţurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad