Connect with us

Administratie

Locul de joacă din parcul Eminescu devine un pericol pentru copii: “Eu nu intenţionez să-l mai motez deoarece nu vreau să-mi asum riscul unui accident”

Published

on

parc de joaca

Obiectele existente in spatiul de joaca din parcul Mihai Eminescu sunt distruse si trebuie inclocuite. Reprezentantii Directiei de Servicii Publice, Sport si Agrement spun ca nu vor mai monta castelul gonflabil si alte obiecte deoarece ele ar reprezenta un pericol pentru copii.

Eugen Turcanu, directorul DSPSA Botosani, a facut o solicitare catre primaria Botosani pentru a aloca bani in vederea achizitionarii unui tobogan nou si a altor obiecte pentru spatiul de joaca din parcul Mihai Eminescu.

“Am făcut o solicitare de vreo doi-trei ani să cumpărăm un nou castel gonflabil. Cel pe care îl avem este sub orice critică de uzat şi pune în pericol siguranţa copiilor. Eu nu intenţionez să-l mai motez deoarece nu vreau să-mi asum riscul unui accident. Este achiziţionat în 2009, a stat atâtea sezoane în soare, ploi. A fost utilizat excesiv. Am mai cerut o trambulină elastică. Nu cred că este un efort prea mare să alocăm 15.000-17.000 de lei pentru copiii din Botoşani. L-am rugat şi pe fostul primar, îl rog şi pe actualul. Din toată această austeritate generală, poate găsim aceşti bani. Eu le garantez că noi vom recupera aceşti bani la sfârşitul sezonului. Investiţia în mod sigur se va amortiza în primul an. Dacă se vor aloca banii pentru cumpărarea acestora, tarifele s-ar putea să le mai ajustăm puţin. Ele au fost mai mari, s-au redus în 2012 dar între timp nu am mai cumpărat absolut nimic. În 2011 am achiziţionat nişte trenuleţe iar de atunci nu am mai adus nimic nou”, a precizat Eugen Ţurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad