Connect with us

AGRICULTURA

Vizită fulger a ministrului Agriculturii în judeţul Botoşani FOTO

Published

on

ionica nechifor, ministrul agriculturii (5)

Ministrul Agriculturii a venit sâmbătă seara într-o vizită neanunţată în judeţul Botoşani. Acesta a fost la sediul Direcţiei Agricole unde a avut o întâlnire cu conducerea acestei instituţii după care a mers la două ferme din judeţ.

Sâmbătă seara, Petre Daea, ministrul Agriculturii, a ajuns în municipiul Botoşani, într-o vizită neanunţată. A mers la sediul Direcţiei Agricole pentru a discuta cu directorul Cristian Delibaş şi ceilalţi din conducerea instituţiei după care s-a deplasat la un legumicultor din judeţ.

“La ceas de seară a fost într-o vizită inopinantă în Botoşani. Aşa procedează pe tot teitoriul României şi nu doar la noi. A venit să vadă ducerea la îndeplinire a programului Ministerului Agriculturii. Cred că a fost mulţumit de activitatea specialiştilor din judeţ, ne-a urat succes. După ce am ieşit din şedinţa consultativă, domnul ministru a dorit să vadă o exploataţie de legume. Un producător agricol înscris în programul Tomate 2017. Ulterior, a dorit să vadă exploataţia asociaţiei karakul”, ne-a spus Cristian Delibaş, directorul Direcţiei Agricole Botoşani.

În jurul orei 21.30, ministrul Agriculturii a mers la ferma lui Ionică Nechifor, preşedintele Asociaţiei Moldoovis Botoşani.

“Am rămas surprins când am văzut cine coboară din maşină. Este extraordinar, să vii pe o aşa vreme… Asta înseamnă să fii un ministru dedicat profesiei. Mă simţeam jenat şi îi spuneam că e noroi, că a plouat mult. El mi-a zis: lasă mă Ionică, aşa este viaţa la fermă. Am cizme şi tot ce îmi trebuie pentru o aşa vreme, hai să văd berbecii! A avut ce vedea, berbeci de 130-160 kg în viu/cap. Ştiam că domnul ministru are obiceiul să facă vizite neanunţate dar nu mă aşteptam să vină”, ne-a spus Ionică Nechifor.

ionica nechifor, ministrul agriculturii (7) ionica nechifor, ministrul agriculturii (6) ionica nechifor, ministrul agriculturii (4) ionica nechifor, ministrul agriculturii (3) ionica nechifor, ministrul agriculturii (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad