Connect with us
banner ad

AGRICULTURA

Vizită fulger a ministrului Agriculturii în judeţul Botoşani FOTO

Published

on

ionica nechifor, ministrul agriculturii (5)

Ministrul Agriculturii a venit sâmbătă seara într-o vizită neanunţată în judeţul Botoşani. Acesta a fost la sediul Direcţiei Agricole unde a avut o întâlnire cu conducerea acestei instituţii după care a mers la două ferme din judeţ.

Sâmbătă seara, Petre Daea, ministrul Agriculturii, a ajuns în municipiul Botoşani, într-o vizită neanunţată. A mers la sediul Direcţiei Agricole pentru a discuta cu directorul Cristian Delibaş şi ceilalţi din conducerea instituţiei după care s-a deplasat la un legumicultor din judeţ.

“La ceas de seară a fost într-o vizită inopinantă în Botoşani. Aşa procedează pe tot teitoriul României şi nu doar la noi. A venit să vadă ducerea la îndeplinire a programului Ministerului Agriculturii. Cred că a fost mulţumit de activitatea specialiştilor din judeţ, ne-a urat succes. După ce am ieşit din şedinţa consultativă, domnul ministru a dorit să vadă o exploataţie de legume. Un producător agricol înscris în programul Tomate 2017. Ulterior, a dorit să vadă exploataţia asociaţiei karakul”, ne-a spus Cristian Delibaş, directorul Direcţiei Agricole Botoşani.

În jurul orei 21.30, ministrul Agriculturii a mers la ferma lui Ionică Nechifor, preşedintele Asociaţiei Moldoovis Botoşani.

“Am rămas surprins când am văzut cine coboară din maşină. Este extraordinar, să vii pe o aşa vreme… Asta înseamnă să fii un ministru dedicat profesiei. Mă simţeam jenat şi îi spuneam că e noroi, că a plouat mult. El mi-a zis: lasă mă Ionică, aşa este viaţa la fermă. Am cizme şi tot ce îmi trebuie pentru o aşa vreme, hai să văd berbecii! A avut ce vedea, berbeci de 130-160 kg în viu/cap. Ştiam că domnul ministru are obiceiul să facă vizite neanunţate dar nu mă aşteptam să vină”, ne-a spus Ionică Nechifor.

ionica nechifor, ministrul agriculturii (7) ionica nechifor, ministrul agriculturii (6) ionica nechifor, ministrul agriculturii (4) ionica nechifor, ministrul agriculturii (3) ionica nechifor, ministrul agriculturii (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )