Connect with us

Administratie

Sala Polivalentă din Botoşani a ajuns într-un stadiu avansat de degradare în mai puţin de un deceniu FOTO

Published

on

sala polivalenta

Sala Polivalentă Elisabeta Lipă este într-un stadiu avansat de degradare. Tencuiala cade de pe pereti în mai multe zone, sunt infiltraţii iar instalaţiile au început să cedeze. Dacă nu se intervine urgent, există riscul ca această sală să nu mai poata fi folosită.

Constructia Salii Polivalente Elisabeta Lipa a dura aproximativ 20 de ani iar intr-un final a iesit o lucrare de proasta calitate. In momentul de fata sunt mari probleme iar reprezentantii DSPSA, cei care administreaza aceasta sala, spun ca trebuie sa se intervina cat mai urgent. Constructia salii polivalente din Botosani a inceput in 1988 dar dupa revolutie lucrarile au fost sistate. In 2004, proiectul a fost preluat de catre Compania Nationala de Investitii iar in 2008 Sala Polivalenta Elisabeta Lipa a fost finalizata. Eugen Turcanu sustine ca in ultimii ani tot a solicitat bani de la bugetul local pentru reparatii dar nu s-a alocat niciun leu si astfel cladirea s-a degradat.

“Problemele sunt din ce în ce mai vizibile. S-a degradat faţada dinspre boulevard. În ultimii ani tot am solicitat fonduri pentru reabilitarea clădirii. Am decis ca anul acesta să facem o expertiză pentru a vedea care sunt problemele. Construcţia sălii polivalente a început în 1988 apoi s-au sistat lucrările. În 2004 a preluat-o Compania Naţională de Investiţii, prin 2007 au finalizat-o. Partea de utilităţi şi sistematizare a fost făcută de municipalitate. S-au renunţat la tot felul de soluţii tehnice şi din acest motiv vara este foarte cald. Copertina din faţă a prezentat de la început nişte infiltraţii. Ar trebui decopertată toată esplanada sălii. Au fost probleme la partea de instalaţii. Nu am primit niciodată cartelele de control a centralei. Am făcut tot felul de adrese la CNI dar parcă am vorbit la pereţi”, a declarat Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA Botoşani.

sala polivalenta1 sala polivalenta5 sala polivalenta4 sala polivalenta3 sala polivalenta2

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad