Connect with us

Evenimente

Panică în comuna Hudeşti. Pompierii au reuşit să evite explozia a 20 de butelii şi a unui tub de oxigen

Published

on

incendiu-octav-onicescu-2

12 pompieri militari din cadrul Detașamentului Dorohoi  si Punctului de lucru Darabani au intervenit, cu trei autospeciale cu apa si spuma, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuință din satul Baranca, comuna Hudeşti.  Evenimentul s-a produs în această dimineață.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga ” al Judetului Botoșani a fost solicitat sa intervina puțin după ora 03.00. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din interiorul casei, dar și acoperișul, existând pericolul de propogare a flacarilor la alte construcții din apropiere, printre care  un magazin, dar si la un rastel unde erau depozitate 20 de butelii.

Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din casa cuprinsa de flacari fiind scoase o butelie și un tub de oxigen. Peretii interiori ai casei erau placati cu lambriu din lemn, fapt ce a favorizat extinderea incendiului. Pentru stingerea incendiului si inlaturarea efectelor pompierii au intervenit mai bine de cinci ore.

Flăcările au distrus bunuri materiale în valoare de cca.  80.000 de mii. Pompierii au salvat bunuri materiale în valoare de cca. 230.000 lei. Cauza probabila o constituie scurtcircuit electric.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad