Connect with us

Sport

Golofca are zilele numărate la FC Botoşani. Jucătorii sunt “ALĂTURI DE LEO”

Published

on

jucatori tricou leo

Pentru Cătălin Golofca viitorul nu sună prea bine la FC Botoşani. Componenţii lotului au început să-l marginalizeze şi să-şi declare susţinerea pentru antrenorul Leo Grozavu. În aceste condiţii, este puţin probabil ca pe Golofca să-l prindă finalul campionatului la Botoşani.

Cătălin Golofca şi Leo Grozavu au fost cei mai mediatizaţi oameni din fotbalul românesc în ultima săptămână. Pe finalul meciului de la Giurgiu, Golofca a fost schimbat din cauza evoluţiei lui modeste. Ajuns pe banca de rezerve, acesta şi-a aruncat tricoul moment în care Leo Grozavu a reacţionat şi l-a lovit. Miercuri, Leo Grozavu a programat o conferinţă de presă în care şi-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut şi şi-a anunţat demisia. Din acel moment, între Golofca şi restul jucătorilor s-a produs o ruptură. Jucătorii îl vor pe Leo Grozavu înapoi la echipă şi au demonstrat asta în timpul meciului cu ACS Poli Timişoara când după golul marcat de Miron, au afişat un tricou cu mesajul: Alături de Leo.

Întrebal la finalul meciului despre gestul colegilor săi, Golofca a afirmat: “Nu am văzut tricoul, eram la încălzire. Foarte bine că i-a transmis acel mesaj. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect”.

În aceste condiţii, e greu de crezut că ex-suceveanul va mai rămâne mult timp la Botoşani. Valeriu Iftime a anunţat că vrea să-l convingă pe Leo Grozavu să revină la echipă dar înainte de a discuta cu tehnicianul, se va întâlni cu jucătorii pentru a vedea ce îşi doresc aceştia. Gestul făcut de Miron după marcarea golul este cât se poate de clar iar Leo Grozavu ar putea reveni în următoarele zile la echipă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad