Connect with us

Sport

VIDEO / FC Botoşani – Poli Timişoara 1-2. Ionuţ Popa: “Îl apăr pe Leo. Ce a făcut e nimic pe lângă ce am făcut eu. Am bătut vreo trei jucători de i-am rupt”

Published

on

ionut popa

Ionuţ Popa, antrenorul principal al ACS Poli Timişoara, a recunoscut la finalul meciului că victoria din această seară de pe Municipal se datorează şi faptului că Leo Grozavu nu a stat pe banca echipei FC Botoşani. În acelaşi timp, Ionuţ Popa i-a luat apărarea lui Leo Grozavu şi a povestit cum a bătut trei jucători în pauza unui meci de divizia A.

“Doream să obţinem acest rezultat ca o revanşă. Am reuşit, am avut la un moment dat şi noroc. În repriza a doua puteam să înscriem de cel puţin două ori, când am scăpat singuri cu portarul. S-a simţit într-adevăr comanda de pe margini la echipa gazdă. Am spus jucătorilor că este un atuu pentru noi. Atunci când antrenorul principal stă la marginea terenului şi conduce jocul, jucătorii sunt mai atenţi, mai conectaţi. M-am gândit că astăzi poate să fie puţină deconectare la ei deşi au început jocul foarte bine. Noi suntem supăraţi atât pe Ligă cât şi pe federaţie. Punctele nu trebuia să ne fie luate sub nicio formă. Suntem supăraţi şi pe Ligă pentru că nu primim banii de la Cupa Ligii şi rămân cu aceeaşi idee să nu mă prezint la finală”, a declarat Ionuţ Popa care i-a luat apărarea lui Leo Grozavu, un antrenor cu care nu a avut o colaborare foarte bună la CSM Poli Iaşi.

“Îl apăr. Deşi am fost amândoi la Iaşi şi am avut păreri diferite, eu ţin la colegii mei de breaslă. Arbitrii sunt atât de compacţi, de grupaţi, buni prieteni. Cred că şi antrenorii ar trebui să fie la fel. El ce a făcut e nimic pe lângă ce am făcut eu la pauza meciului UTA cu Electroputere, în divizia A. Am bătut vreo trei jucători de i-am rupt şi am câştigat cu 2-0. Nu e pedagogic ce spun dar sunt sincer. Cred că nu vine DNA-ul să mă ia. Eu ştiţi ce zic: domnilor, le-am spus ziariştilor la mişto. După meci, jucătorii ăia au venit la mine şi m-au pupat. Bătaia e ruptă din rai. Ca părinte, copilul meu să fie bătut de antrenor, aş face scandal. Se mai întâmplă la antrenori. E cea mai grea meserie”, a mai spus Ionuţ Popa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad