Connect with us

Sport

FC Botoşani – ACS Poli Timişoara 1-2 – Noi cu dominarea, ei cu punctele – GALERIE FOTO

Published

on

FC Bt - poli tm

FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara se întâlnesc în primul meci al play-out-ului. Ţinând cont de clasament, FC Botoşani porneşte ca favorită dar luând în considerare evenimentele din ultima săptămână cu demisia lui Leo Grozavu, meciul este deschis oricărui rezultat.

Ploaia şi preţul biletelor de 20 de lei i-au făcut pe suporterii botoşăneni să rămână acasă şi să vizioneze meciul. Aproximativ 500 de suporteri au venit să-şi susţină echipa în primul meci din play-out.

Cuplul de antrenori Alin Bordeanu – Alin Bejan au decis să înceapă prudent partida, cu trei mijlocaşi de profil defensiv. Cei doi antrenori l-au inclus în lot pe Golofca dar acesta este rezervă.

FC Botoşani începe în ofensivă, Kuku se desprinde de fundaşii timişoreni dar preferă o pasă în locul unui şut la poartă. Acelaşi Kuku avea să marcheze în minutul 4 dar golul este anulat pentru ofsaid. În minutul 15 Kuku scapă din nou din marcajul timişorenilor, trimite pe lângă portarul Straton dar mingea este respinsă din faţa porţii. Dominarea botoşănenilor avea să se concretizeze în minutul 17. A fost un corner de pe dreapta, Miron a reluat cu capul şi a marcat pentru 1-0.

fc botosani - politimisoara (9)

În minutul 20, Albuţ are o interveţie de excepţie la lovitura cu capul a lui Soljic iar două minute acelaşi Albuţ face o gafă incredibilă iar Poli Timişoara egalează. Croitoru şutează de la 30 de metri, Albuţ încearcă să prindă mingea dar o scapă în poartă. FC Botoşani revine în ofensivă iar Kuku are o nouă şansă de gol în minutul 30.

În minutul 39 Albuţ gafează din nou iar Timişorenii sunt aproape de golul doi. Portarul botoşănean a ieşit din poartă şi a făcut henţ în afara careului. Două minute mai târziu, Unguruşan şutează de la 30 de metri dar mingea este respinsă de unul dintre fundaşii timişoreni.

Repriza secundă începe tot cu FC Botoşani în atac în tim ce timişorenii se apără şi joacă pe contraatac. În minutul 52 Şeroni îl loveşte cu cotul pe Cârstocea dar arbitrul Sebastian Colţescu îi arată doar cartonaş galben. Două minute mai târziu, Bărbuţ are o ocazie uriaşă de gol dar şutează pe centrul porţii iar Albuţ respinge. În minutul 59 timişorenii au încă o şansă de a marca dar Albuţ se opune din nou.

În minutul 61 Kuku este tras de tricou în careu dar Sebastian Colţescu refuză să dicteze penalty pentru FC Botoşani. Patru minute mai târziu, Moruţan reia din centru careului dar mingea loveşte bara. În minutul 66, Bărbuţ este faultat în careu de Muşat. Şeroni execută şi marchează iar scorul devine 1-2.

fc bt - tm (3)

În teren este trimis Golofca în locul lui Herghelegiu dar jocul botoşănenilor nu se schimbă cu nimic. Ex-suceveanul care a creat scandalul din ultima săptămână de la FC Botoşani nu a adus un plus în atac. În 83 Bordeianu pătrunde în careu, şutează dar mingea trece pe lângă poartă. Două minute mai târziu, Elek are şansa golului dar şutează pe lângă poartă. În minutul 89 Vaşvari şutează din lovitură liberă de la 30 de metri, Straton respinge dar Moruţan nu reuşeşte să marcheze.

Partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor care au luat o opţiune serioasă în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare.

………………

FC Botoşani: Albuţ – Unguruşan, Tincu, Miron, Muşat – Vaşvari, Cârstocea (60 Moruţan), Bordeianu – Herghelegiu (68 Golofca), Kuku, L. Buş (84 Elek)

  • Rezerve: Cobrea, Golofca, Moruţan, Elek, Sg. Popovici, Endrick, Patache

Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Scutaru, Cînu, Şeroni (74 Neagu) – Croitoru (78 Bocşan), Poparadu – Bărbuţ, Soljic, Fucek – Popovici (90+1 Bîrnoi)

  • Rezerve: Curileac, Bocşan, Neagu, Bîrnoi, Novak, Vasi, Drăghici

Arbitri:Sebastian Colţescu (Dolj) – Daniel Mitruţ, Adrian Popescu (Dolj)

Observatori: Adrian Ionescu (Bucureşti), Zoltan Szekely

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad