Connect with us

Sport

FC Botoşani – Poli Timişoara. Alin Bejan: “Vom aborda jocul la victorie”

Published

on

alin bejan, alin bordeanu

După demisia lui Leo Grozavu, secunzii Alin Bejan şi Alin Bordeanu au rămas să pregătească meciul de mâine cu ACS Poli Timişoara. Cei doi au mai fost într-o situaţie similară tot la un meci cu ACS Poli Timişoara şi au reuşit să câştige cu scorul de 6-1.

Alin Bejan a anunţat că va pregăti meciul la victorie chiar dacă are foarte puţin timp la dispoziţie. El consideră că principala problemă este moralul jucătorilor care au fost afectaţi după evenimentele din această săptămână.

“Ţinând cont că au fost două zile în care mai mult s-a pus acentul pe incidentul de la Giurgiu, a rămas practic o zi până la ora jocului în care să ridicăm moralul jucătorilor, să încercăm să-i facem să-şi respecte meseria pentru care sunt plătăţi iar la ora jocului să fim într-o formă cât mai bună. Este un nou campionat, încercăm să scoatem maxim. Vom aborda jocul la victorie dar în acelaşi timp nu trebuie să neglijăm nici apărarea, nu trebuie să primim gol. Timişoara are jucători cu mare experienţă, care joacă de mulţi ani în Liga I, care au făcut multe puncte în campionatul ăsta. Va fi un joc diferit faţă de cel în care am câştigat cu 6-1. Au un antrenor cu experienţă, care îşi motivează bine jucătorii. Noi sperăm să fim mai inspiraţi, mai determinaţi. O execuţie, o sclipire a unui jucător, face diferenţa. Toată lumea aleargă, toată lumea se apără”, a declarat Alin Bejan.

Cât priveşte pregătirea, fotbaliştii botoşăneni s-a antrenat normal după plecarea lui Leo Grozavu dar deocamdată antrenorii Alin Bejan şi Alin Bordeanu nu s-au decis în privinţa primului 11.

“Băieţii au fost ok, au răspuns cerinţelor noastre şi s-au comportat ca nişte profesionişti. Noi sperăm să obţinem cele trei puncte. Noi tot timpul ne-am consultat, indiferent că a fost Leo sau că am fost noi doi”, a precizat Alin Bordeanu. Pentru meciul de mâine, antrenorii FC Botoşani au câteva semne de întrebare din cauza problemelor medicale.

“Avem ceva probleme după meciul de la Giurgiu. Cine va intra în primul 11 trebuie să-şi respecte meseria, suporterii, culorile clubului, pentru a fi toată lumea mulţumită la finalul celor 90 de minute”, a adăugat Alin Bejan.

alin carstoceaAlin Cârstocea, mijlocaş FC Botoşani: “Fiecare meci este greu. Nu vor veni aici să fie victime. Meciul începe de la 0-0, fiecare echipă are şansa ei dar sperăm să ieşim victorioşi. Publicul este important la o echipă de fotbal, sperăm să vină şi să ne susţină. Avem nevoie de ei chiar dacă uneori nu îi mulţumim cum ar trebuie. Sperăm să fie alături de noi şi să ne ajute să luăm cele trei puncte”.

gabi vasvariGabriel Vaşvari, mijlocaş FC Botoşani: “Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, Timişoara este o echipă cu jucători experimentaţi, care au adunat destule puncte. Dacă nu aveau acea penalizare, stăteau destul de bine în clasament. Au jucători periculoşi pe contraatac, la faze fixe. Băieţii s-au antrenat bine, suntem jucători profesionişti, trebuie să intrăm concentraţi şi să câştigăm acest meci, să apărăm onoarea noastră şi culorile acestui club. Nu mai are rost să vorbim ce s-a întâmplat ieri. Trebuie să ne concentrăm pentru partida de mâine. Cu sau fără antrenor principal, noi trebuie să dăm totul pe teren”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad