Connect with us

Sport

Leo Grozavu este susţinut de mulţi suporteri botoşăneni: “Să rămână dar să își controleze ieșirile”

Published

on

iasi-fc bt4 leo grozavu

După demisia anunţată de Leo Grozavu şi reacţiile oficialilor botoşăneni, pe reţelele de socializare au apărut multe comentarii. Majoritatea suporterilor botoşăneni îl vor în continuare pe Leo Grozavu pe banca tehnică a FC Botoşani dar îi solicită acestuia “să controleze ieşirile”.

Fanii botoşăneni l-au criticat pe tehnician pentru reacţia avută în meciul cu Astra Giurgiu dar în acelaşi timp consideră că ar trebui să rămână antrenorul principal al FC Botoşani.

  • “Nu ar trebui schimbat dl. Leo, cunoaste cel mai bine echipa, vine un antrenor nou si da peste cap totul. Eu zic ca ar trebui linistit Golofca”.
  • “Asa cred si eu….Leo nu trebuie schimbat….Leo e antrenorul potrivit la Botosani…..dintr o echipa cu multi jucatori necunoscuti,a facut o echipa buna cu un joc modern. Eu unul tin doar sa l felicit pt.ce a facut la Botosani….”.
  • “Să rămână,dar să își mai controleze ieșirile agresive.nu poți accepta un asemenea comportament vizavi de cei ce fomezi ca o fam”.
  • “Amendat si să rămână iar jucătorul amendat si pus să-și ceară scuze public pentru gestul făcut,oricat de supărat ai fi nu arunci tricoul cu însemnele clubului care ți-a dat șansa să te afirmi că fotbalist.”
  • “Ambele gesturi sunt incalificabile…dar…sa schimbi acum antrenorul nu e cea mai buna solutie”.

Sunt doar câteva dintre comentariile postate astăzi de către suporterii echipei FC Botoşani. În acelaşi timp, au fost şi reacţii împotriva tehnicianului cum au fost şi reacţii împotriva lui Golofca.

O reacţie interesantă a avut-o antrenorul Alin Cazaciuc, cel care de foarte multe ori l-a criticat pe Leo Grozavu pentru deciziile luate şi pentru evoluţia echipei în anumite momente.

“În perioada cat am antrenat la Deva, am avut privilegiul sa vad si sa ma intereseze antrenamentele la lotul de gimnastica si la gimnastele in devenire, la toate categoriile de varsta!!! Sa fi vazut acolo disciplina si „obligativitatea” subiectilor pana la epuizare !!! De aia aveam si performanta in acea perioada !!! Vezi ca face din anonimi echipa,cu salarii la limita,si tot nu e bun !!!! A gresit,dar astea se intampla la toate cluburile,numai ca nu in vazul lumii !!!”, a comentat Alin Cazaciuc, fost antrenor la echipa a doua a FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad