Connect with us

Educatie

Profesor de la Şcoala 7 din Botoşani, cercetat de Poliţie după ce a lovit un elev

Published

on

scoala 7 botosani

Acuzatii extrem de grave intr-o scoala din municipiul Botosani. Profesorul de muzica de la Scoala 7, Alexandru Boatca este cercetat de politie si de inspectoratul scolar, dupa ce se pare că ar fi lovit un elev de 13 ani in timpul orei de curs, izbindu-l de un dulap.

Incidentul s-a petrecut, luni, la Scoala 7 din municipiul Botosani in timpul orei de muzica, atunci cand profesorul l-a lovit pe un scolar. Unul dintre parintii copilului, cadru didactic  la aceeasi unitate scolara a depus o plangere la politie. In paralel si reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean au demarat o ancheta.

ciprian monolache“A fost depusa o reclamatie si la Inspectoratul Scolar Judetean cu privire la acest incident. Prin urmare o echipa de inspectori din cadrul institutiei se va deplasa la Scoala 7 pentru a monitoriza activitatea de cercetare disciplinara a comisiei deja constituita in scoala. In functie de gravitatea situatiei si de sanctiunile care sunt permise de lege, comisia disciplinara de la nivelul unitatii de invatamant va decide care va fi sanctiunea acordata profesorului, iar Inspectoratul Scolar Judetean va stabili daca este sau nu de acord cu aceasta”, a spus Ciprian Manolache, purtator de cuvant ISJ.

In cauza, politistii fac cercetari pentru purtare abuziva. Profesorul de muzica nu se afla la prima abatere. In 2015, acesta a fost acuzat de parintii unei eleve de clasa a V-a ca a tras-o de par si a jignit-o in fata clasei. De altfel, acesta a mai fost sanctionat si pentru ca a venit la ore sub influenta bauturilor alcoolice.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad