Connect with us

Sport

AFAN: Nici o explicație nu poate să justifice gestul reprobabil al antrenorului Leontin Grozavu

Published

on

leo golofca

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori a recţionat după incidentul de la meciul Astra Giurgiu – FC Botoşani, scor 3-0, când antrenorul Leo Grozavu a avut o reacţie necontrolată şi l-a agresat pe jucătorul Cătălin Golofca.

“Față de incidentul petrecut la meciul de fotbal disputat între AFC Astra și FC Botoșani, în data de 06.03.2017, când antrenorul Leontin Grozavu l-a lovit pe jucătorul Cătălin Golofca, Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori  condamnă ferm orice tip de reacție violentă  și consideră că gestul antrenorului echipei FC Botoșani se înscrie în sfera unui comportament agresiv, care contravine tuturor principiilor de etică sportivă.

AFAN nu tolerează astfel de excese care pun în pericol atât activitatea jucătorilor prin impactul psihologic produs, cât și integritatea corporală a acestora, excese care creează o imagine proastă fotbalului românesc.

Din punctul nostru de vedere, comportamentul tuturor celor implicați în activitățile sportive trebuie să reprezinte un model de conduită pentru publicul spectator.

Nici o explicație nu poate să justifice gestul reprobabil al antrenorului Leontin Grozavu și, de aceea, credem că astfel de atitudini neconforme trebuie cenzurate și pedepsite în conformitate cu prevederile Regulamentului disciplinar al Federației Române de Fotbal”, se precizează în comunicatul AFAN.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad