Connect with us

Sport

Gest incredibil făcut de Leo Grozavu. Îl loveşte pe Golofca imediat după schimbare – VIDEO

Published

on

leo golofca

În minutul 84 al partidei Astra – FC Botoşani, scor 3-0, Leo Grozavu a făcut un gest incredibil. Acesta l-a înlocuit pe Golofca în minutul 83 al jocului după care i-a administrat o corecţie fizică jucătorului venit de la Suceava. Gestul lui Grozavu a fost surprins în transmisie directă.

Golofca a intrat pe teren în minutul 32 în locul lui Mihai Roman care s-a accidentat. Evoluţia lui Golofca nu l-a mulţumit pe tehnicianul botoşănean care a decis să-l înlocuiască în minutul 83. Nemulţumit că a fost schimbat, Golofca şi-a aruncat tricoul iar Leo a reacţionat imediat şi s-a dus către jucător administrându-i o corecţie. Imediat a intervenit antrenorul secund Alin Bejan care a încercat să-l calmeze pe Grozavu.

“Golofca ştia foarte bine ce are de făcut. Din păcate nu a făcut nici măcat efortul pe care mi-aş fi dorit să-l facă. Am considerat că poate să vină un jucător care măcar ca efort poate să susţină ceva. Şi-a aruncat tricoul şi nu pot să fiu de acord ca un jucător să-şi arunce tricoul când este schimbat. Astea sunt lucrurile noastre de bucătărie internă. Un jucător care vrea să joace nu trebuie să aibă comportamentul ăsta şi să arunce tricoul. El a fost pedepsit suficient de comisia care l-a suspendat patru etape, văd că nu a înţeles nimic, acum îşi acuncă tricoul”, a declarat Leo Grozavu.

VEZI IMAGINI PE DIGISPORT

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad