Connect with us

Evenimente

Elevi de la Liceul de Artă şi Colegiul Asachi, prinşi de poliţişti în timp ce consumau băuturi alcoolice într-un imobil degradat

Published

on

politia-locala

În data de 24.02.2017, la ora 16:20 o patrulă a Poliției Locale au depistat 6 tineri care se manifestau gălăgios, consumau băuturi alcoolice şi ţigări într-un imobil situat pe strada Maxim Gorki nr. 13. Potrivit poliţiştilor, în acel moment exista pericolul producerii unui accident având în vedere starea degradabilă a imobilului.

Din cercetările efectuate s-a constatat că tinerii erau de fapt în timpul orelor de curs, trei dintre aceștia de la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” şi tot atâţia de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”. Minorii B. L., B. S., A. R., M. C., C. A. şi Ţ. V., au fost conduşi la sediul Poliţiei Locale în vederea stabilirii cu exactitate a identităţii acestora şi luarea măsurilor legale asupra celor care se fac vinovaţi, urmând ca în perioada imediat următoare să se ia legătura atât cu părinţii cât şi cu diriginţii elevilor. Elevii depistaţi aveau vârste cuprinse între 16 – 17 ani.

Două ore mai târziu, au fost descoperiţi în spatele Direcţiei Taxe şi Impozite Locale situată pe strada Calea Naţională, alţi trei tineri care consumau băuturi alcoolice dintr-un PET de 2 litri şi de asemenea produceau zgomote tulburând astfel liniştea locuitorilor din zonă. Urmează a fi efectuate verificări şi aplicarea măsurilor legale asupra celor care se fac vinovaţi de aceste fapte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad