Connect with us

Sport

Leo Grozavu: Ne dorim în play-out o echipă cu care să ne putem bate de la egal la egal

Published

on

fc botosani, bus, leo, kuku

Botoşănenii ar prefera ca în play-out să ajungă Gaz Metan Mediaş, o echipă mai accesibilă în lupta pentru locul şapte. Leo Grozavu a evitat să pronunţe numele formaţiei medieşene dar a declarat că vrea o echipă cu care FC Botoşani să se poată lupta de la egal la egal.

“Nu vreau să mă pronunţ pentru a nu… Ne dorim în play-out o echipă cu care să ne putem bate de la egal la egal. Oricare ar fi ea, va trebui să jucăm. Locul şapte este o miză în perspectiva drepturilor de televiziune. Nu vreau să mă pronunţ. Nu e ce îmi doresc eu, e ce se va întâmpla. Vor fi meciuri foarte disputate. Viitorul joacă la Cluj. Craiova are un meci foarte dificil cu Gaz Metan. Dinamo nu are câştigat dinainte jocul cu Pandurii”, a declarat Leo Grozavu.

Dacă tehnicianul botoşănean s-a ferit pronunţe vreun nume, a făcut-o în schimb Laurenţiu Buş. “Eu sincer îmi doresc pe Mediaş în play-out. Este echipa cu cele mai mari şanse să ajungă aici”, a spus fotbalistul botoşănean.

Gaz Metan Mediaş are cele mai mici şanse de a prinde play-off-ul. Echipa antrenată de Cristi Pustai va juca în deplasare contra formaţiei CSU Craiova şi are nevoie de o victorie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad