Connect with us

Administratie

Achiţei cere demisia şefilor de la Drumuri Naţionale

Published

on

sectia drumuri nationale botosani

Ovidiu Laicu şi Viorel Zacreţchi, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri Iaşi şi respectiv şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Botoşani, sunt principalii vinovaţi pentru că drumul Manoleasa – Rădăuţi Prut este în continuare impracticabil. Asta susţine deputatul PNL Cristian Achiţei care le-a cerut demisiile celor doi şefi de la drumuri.

Achiţei susţine că în momentul de faţă drumul Manoleasa – Rădăuţi Prut trebuia să fie finalizat. Lucrările au început în 2015 dar au fost oprite deoarece nu exista autorizaţie de construcţie.

“Cei de la PSD iar dau vina pe alţii. Au majoritate în Parlament, au guvern şi de pe 4 ianuarie puteau oricând să dea hotărâre de guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici. În 2015 s-a început lucrul la DN24C Manoleasa – Rădăuţi Prut dar s-a început ilegal şi fără autorizaţie de construcţie. Trebuie asumat de către domnul Laicu, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri Iaşi, şi de domnul Viorel Zacreţchi, şeful de la Drumuri Naţionale Botoşani, cărora le cer demisia. Din cauza lor s-a ajuns la această stare. În 2015 s-a constatat că lucrarea începută pe acel drum era fără autorizaţie de construcţie şi s-a dispus oprirea lucrărilor şi intrarea în legalitate. De asta drumul naţional Manoleasa – Rădăuţi Prut nu are asfalt. Din cauza PSD-ului”, a declarat Cristian Achiţei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad