Connect with us

Sport

Leo Grozavu e nemulţumit de locul în clasament: “Puteam să facem mult mai mult”

Published

on

FC Botosani - Steaua 0-2 (44)

Antrenorul principal al FC Botoşani nu se mulţumeşte cu locul opt, cupat în prezent de către echipa sa. Leo Grozavu consideră FC Botoşani putea prinde play-off-ul în actuala ediţie de campionat dacă nu ar fi pierdut atât de multe puncte pe teren propriu.

În 25 de meciuri jucate, FC Botoşani a obţinut 32 de puncte, a marcat 30 de goluri şi a primit 28. Pe teren propriu, FC Botoşani a obţinut şase victorii, a remizat de trei ori şi a pierdut patru partide. În deplasare, a câştigat trei meciuri, a înregistrat două rezultate de egalitate şi a pierdut şapte meciuri.

“E clar că nu sunt mulţumit. În vară, dacă mi-ar fi spus cineva că ne situăm pe această poziţie cu o etapă înaintea terminării campionatului, poate spuneam că nu e rău. Cred că puteam să facem mult mai mult. Am început foarte bine după care am trecut printr-o perioadă nefastă. Au fost cele opt jocuri care ne-au tras mult în spate. Ne-au privat de o clasare şi o participare de referinţă în istoria recentă a Botoşaniului. Din păcate nu a fost să fie. În toamna trecută ne-am pierdut busola, au fost multe jocuri în care am pierdut puncte inutil, în special pe teren propriu. Nu mai putem întoarce timpul înapoi, va trebui să învăţăm din ce am greşit”, a declarat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad