Connect with us

Sport

Astra – FC Botoşani. L. Grozavu: “Îi transmit prietenului Şumi…”

Published

on

leo grozavu

FC Botoşani şi Astra se vor înfrunta în ultimul meci al returului Ligii I la fotbal, meci programat să se dispute luni 6 martie, de la ora 20.30, la Giurgiu. Echipa lui Marius Şumudică şi-a asigurat deja prezenţa în play-off iar meciul de luni nu mai are o miză foarte mare.

În schimb, FC Botoşani are nevoie de cel puţin punct la Giurgiu pentru a încheia prima parte a campionatului pe locul opt şi de a spera ca la finalul sezonului să fie pe prima poziţie din play-out.

“Dacă e să ne uităm la clasament, avem nevoie de un rezultat pozitiv pentru a nu mai sta la mâna celorlalte rezultate. În acelaşi timp, meciul nostru este ultimul şi deja ştim ce avem de făcut. Indiferent de rezultatele etape, sper să tratăm jocul serios. Este un meci împotriva campioanei, pe terenul ei, o echipă care trece printr-o formă sportivă foarte bună. Cel puţin la nivelul primei ligi a câştigat fără drept de apel împotriva tuturor. Pentru asemenea jocuri suntem fotbalişti şi cred este un stimulent pentru toţi jucătorii noştri”, a declarat Leo Grozavu.

După accederea în play-off, jucătorii formaţiei Astra nu vor mai avea presiunea rezultatului iar Marius Şumudică ar putea face mai multe schimbări în primul 11 pentru a le oferi şansa de a juca şi altor fotbalişti din lot.

“Nu aş putea spune înainte de joc dacă este un avantaj. E normal să fie o stare de relaxare cauzată de calificarea lor în play-off. În acelaşi timp, sunt jucători valoroşi care vor juca fără niciun fel de presiune, cu dezinvoltură, aşa cum au arătat-o şi la alte jocuri. Au în componenţă jucători foarte valoroşi, un antrenor care a demonstrat că este capabil să facă rezultate foarte bune atât pe plan naţional cât şi internaţional. A luat campionatul, s-a calificat în grupele Europa League, apoi în primăvara europeană”, a adăugat Leo Grozavu.

În acelaşi timp, tehnicianul botoşănean a avut un mesaj către Marius Şumudică. El nu a uitat de declaraţiile antrenorului Astrei înaintea meciului de la Botoşani şi a ţinut să-I transmit un mesaj.

“Îi transmit prietenului Şumi că vreau şi eu să avem un arbitraj cât se poate de corect. În tur s-a speriat că la Botoşani sunt balaurii cu şapte capete şi îi sperie pe cei care joacă în teren. Noi suntem nişte oameni ca toţi ceilalţi, ne apărăm şansa, ne batem pentru orice rezultat. Îmi doresc şi eu să avem parte de un arbitraj imparţial, să nu fie nici pe margine cine ştie ce circ. Cel mai bun să câştige. Sper să decidă jucătorii rezultatul final”, a mai afirmat Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad