Connect with us

Sanatate

Spitalul Judeţean rămâne fără şase medici

Published

on

spitalul judetean Botosani

Cel mai mare spital din judetul Botosani rămane, anul acesta fara sase medici importanti. Acestia au ajuns la varsta pensionarii, iar dupa o cariera de zeci de ani dedicata bolnavilor, vor pleca din sistemul sanitar.

Medicii care se pensioneaza in cursul acestui an sunt: Doina Botez si Mariana Alexa de la sectia de boli infectioase, Mariana Andrioaie si Anton Parvu din cadrul sectiei de medicina interna, medicul Radu Dan de la  Endocrinologie si Gabriel Petrovici din sectia de pediatrie.

“Cu iesirea la pensie a acestor medici, spitalul pierde o parte din medicii care asigurau activitatea in cadrul spitalului. Prelungirea contractului poate fi facuta in situatia in care avem in pregatire rezidenti pana la venirea acestora pe post sau in cazul in care postul a fost scos la concurs si nu s-a prezentat niciun candidat. Pana in prezent au solicitat prelungirea contractului domnul doctor Anton Parvu si domnul doctor Radu Dan, acestia avand si doctoratul, putand sa isi desfasoare activitatea pana la varsta de 70 de ani”, a declarat Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta Botosani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad