Connect with us

Administratie

Protest spontan al angajaţilor de la Nova Apaserv FOTO

Published

on

protest nova apaserv (2)

O salarizare decenta, conditii normale de lucru si incadrarea in grupele de munca corespunzatoare.Asta au cerut, astazi dimineata,  aproximativ 50 de angajati de la interventii la protestul spontan  organizat in curtea bazei auto din zona industriala.

Protestatarii spun ca s-au saturat sa munceasca pe lefuri mici si in conditii mizere. Sunt angajati  care primesc o leafa de 1.400 de lei dupa  22 de ani de vechime.

“In ce conditii lucrez eu, la minus 20 de grade, si in noroi, in mocirla ca sa remediem la timp avariile, dupa atatia ani de serviciu sa am un salariu minim pe economie. Lucram si sambata si duminica, si de Craciun si de Paste daca e nevoie, depinde cum se ivesc defectiunile. Noi am ajuns la limita rabdarii, nu mai putem continua cu salariul acesta”, a spus unul dintre protestatari.

Directorul societati Nova Apaserv Ady Petrusca prezent la revolta stie despre doleantele oamenilor si i-a invitat la dialog.

“In momentul de fata suntem in perioada de negocieri cu sindicatele. Suntem in discutii si incercam sa detensionam situatia. Dansii au dreptul legal de a se exprima si de a prezenta problemele pe care le au. Zilele acestea se lucreaza la buget, iar sanse de a creste salariile o sa le vedem in urma discutiilor cu sindicatele”, a declarat  Ady Petrusca, director Nova Apaserv

Daca nu vor fi remunerati pe masura, angajatii au de cand sa declanseze greva generala.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad