Connect with us

Administratie

Ministrul Transporturilor a venit la Botoşani. „Sunt convins că aţi primit multe promisiuni” FOTO-VIDEO

Published

on

razvan cuc. ministrul transporturilor, la botosani (4)

Alexandru Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a venit astăzi la Botoşani pentru a vedea starea drumurilor din judeţ şi pentru a avea discuţii cu autorităţile judeţene şi cu primarii.

Ministrul Transporturilor a ajuns la Botoşani în jurul prânzului. A mers la Prefectură unde era aşteptat de parlamentarii PSD, de preşedinele Consiliului Judeţean, de prefectul Dan Nechifor şi de câţiva primari din judeţ. În debutul întâlnirii, ministrul Transporturilor a declarat că a venit la Botoşani în urma insistenţelor senatorului Doina Federovici şi că a vrut să vadă în ce stadiu sunt drumurile pentru care parlamentarii au solicitat alocări de fonduri.

„Doamna senator Federovici a fost primul senator care împreună cu echipa de aici s-a înscris în audienţă şi mi-a adus la cunoştinţă trei probleme majore ale judeţului. Este vorba de DN24C, DN28B şi DN29E. În cursul zilei de duminică a avut loc un protest, o adunare, pe tronsonul de drum 24C. Sunt convins că aţi primit multe promisiuni că se va remedia problema de acolo. Am decis să vin, la fel cum am fost şi la Timişoara pe Lugoj-Deva unde am constatat anumite sincope de comunicare. La fel am vrut să vin şi aici pentru a identifica soluţii care vor fi puse în practică înperioada următoare”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

După întâlnirea de la Prefectură, ministrul Transporturilor a plecat în judeţ pentru a vedea drumul Manoleasa – Rădăuţi Prut, singurul drum de pământ din România.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad