Connect with us

AGRICULTURA

Fermieri instruiţi să obţină subvenţii mai mari FOTO-VIDEO

Published

on

asociatia moldoovis (2)

Peste 100 de crescatori de oi karakul din judetul Botosani s-au reunit astazi, o la actiune organizata de catre Asociatia Moldoovis. La aceasta actiune au fost prezenti inclusiv reprezentantii Directiei Agricole si a unor companii din sectorul agricol.

Ionica Nechifor, presedintele Asociatiei Mildoovis, spune ca aceasta actiune a vizat in primul rand informarea fermierilor cu privire la noile masuri de sprijin care se vor acorda incepand din acest an si pana in 2020. Acestia au sansa de a incasa mult mai multi bani daca respecta anumite conditii impuse de catre APIA.

Potrivit reprezentantului Asociatiei Moldoovis, crescatorii de oi din judetul Botosani pot incasa peste 30 de euro pe cap de animal daca oile sunt inscrise in registrul genealogic, bani care ii vor ajuta la modernizarea si dezvoltarea fermelor. De asemenea, in cadrul intalnirii s-a discutat despre organizarea targului de la Popauti. Ionica Nechifor sustine ca in cazul in care autoritatile judetene nu se vor implica, ia in calcul organizarea unei conferinte nationale si a unui bal al fermierilor.

asociatia moldoovis (10) asociatia moldoovis (9) asociatia moldoovis (8) asociatia moldoovis (7) asociatia moldoovis (6) asociatia moldoovis (5) asociatia moldoovis (4) asociatia moldoovis (3) asociatia moldoovis (2) asociatia moldoovis (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad