Connect with us

Politica

Gabriel Alecsandru: Mesajul pentru viitoarea conducere a PNL este unul tranşant: reforma se va face cu tineri liberali, nu cu oportunişti de ocazie

Published

on

gabriel alecsandru1

În data de 25 februarie, a avut loc la Brașov ședința Biroului Permanent Național al Tineretului Național Liberal, sedință care, practic, dă startul alegerilor interne în TNL. Alegerile vor avea loc de jos în sus, începând cu  organizațiile comunale, locale, județene și finalizând cu Congresul Tineretului Național Liberal în cadrul căruia se va alege viitoarea conducere națională.

În această ședință liberalii au adoptat  rezoluția “Prin noi înșine și în PNL”.

“Mesajul pentru viitoarea conducere a PNL este unul tranşant: reforma se va face cu tineri liberali, nu cu oportunişti de ocazie. Cred că s-a terminat perioada în care tinerii erau un motor al partidului doar în campaniile electorale. Avem în cadrul organizației tineri bine pregătiți care pot reprezenta partidul și cetățenii în toate forurile posibile. Cred că Partidul Național Liberal trebuie să-și schimbe modul de gandire intern și de valorificare a propriilor resurse. Vrem şi vom obţine mai mult respect pentru tinerii din interior!”, a declarat Gabriel ALECSANDRU, președintele Ligii Aleșilor Locali a Tineretului Național Liberal din România.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )