Connect with us

Sport

L. Grozavu: “Noi intrăm pe terenul de joc la fel ca şi adversarii. În patru săptămâni am făcut un antrenament pe teren de dimensiuni normale”

Published

on

fc bt - pandurii (15)

Leo Grozavu este nemulţumit de condiţiile pe care le are la dispoziţie în această perioadă şi de faptul că nu poate pregăti în condiţii normale meciurile de campionat. Mai mult, el spune că suprafaţa de joc de pe stadionul Municipal s-a stricat în urma meciurilor jucate în 2017.

“Noi intrăm pe terenul de joc la fel ca şi adversarii. Nu ştim cum e terenul, jucăm pe un teren uscat, nu ne avantajează deloc. Suntem agresivi, jucăm pe atac, avem nevoie de viteză dar pe un teren uscat, ce să faci? Lumea ne înjură de fiecare dată dar nu ştie cum ne desfăşurăm activitatea. În patru săptămâni am făcut un antrenament la Suceava pe teren sintetic, de dimensiuni normale. Apoi strigăm în tribună că de ce nu dăm 15 goluri. Şi băieţii ăştia au dreptate. Noi ne antrenăm ca să ne antrenăm, să nu pierdem tot. nu e ceea ce trebuie să facem. E mult prea multă improvizaţie. În momentul de faţă, terenul s-a stricat foarte tare. E uscat, e ca un câmp cu fân. Instalaţia de apă e golită”, a declarat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )