Connect with us

Sport

FC Botoşani – Pandurii Tg. Jiu 3-1 – GALERIE FOTO

Published

on

fc bt - pandurii gol kuku (9)

Leo Grozavu a făcut mai multe schimbări în primul 11 comparativ cu meciurile cu CSU Craiova şi Dinamo. A început partida cu câţiva jucători care cu greu prindeau lotul până acum, gen Popovici sau Patache. Cu toate acestea, FC Botoşani a fost echipa care a început mai bine iar în minutul 1 Roman a avut şansa golului dar a şutat slab din interiorul careului.

Cu Miron şi Tincu în centrul defensivei, FC Botoşani are emoţii şi cu Pandurii. În minutul 8, fundaşii botoşăneni greşesc iar Negruţ nu reuşeşte să-l învingă pe Cobrea. Trei minute mai târziu, Laurenţiu Buş se distrează pe partea stângă, centrează perfect iar Mihai Roman marchează cu capul din centru careului.

fc botosani - pandurii (9)

FC Botoşani putea majora scorul în minutul 17. Mihai Bordeianu şutează din marginea careului dar mingea izveşte bara porţii gorjenilor. Trei minute mai târziu, scorul devine 1-1. Miron comite o greşeală ca la juniori iar Negruţ profită şi marchează cu lob peste Cobrea. După primirea golului, jocul botoşănenilor devine haotic, suporterii îi cer lui Leo Grozavu să facă schimbări iar tehnicianul strigă către tribună: Taci bă din gură!

Laurenţiu Buş ia o acţiune pe cont propriu, şutează dinmarginea careului dar mingea trece puţin peste poarta gorjenilor. În minutul 41, Cârstocea are şansa golului după o fază lucrată de Roman şi Kuku dar şutul din marginea careului este slab. În ultimul minut al primei reprize, Negruţ şutează din marginea careului dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Cobrea.

fc bt - pandurii (8)

La pauză, Leo Grozavu face două schimbări. Au intrat Golofca şi Moruţan în locul lui Patache şi Bordeianu. Şi gorjenii au făcut o schimbare, a ieşit Firţulescu şi a intrat Trifu.

Prima ocazie a reprizei secunde aparţine oaspeţilor. Trifu scapă singur dar Cobrea scoate cu piciorul. Replica botoşănenilor vine în minutul 57 dar Cârstocea şutează pe lângă poartă. Flavius Stoican îl aruncă în luptă pe Paul Batin, fostul jucător al FC Botoşani, în locul lui Stana.

În minutul 64, FC Botoşani revine în avantaj. Benjamin Kuku scapă singur cu portarul gorjenilor şi marchează pentru 2-1. Cinci minute mai târziu, acelaşi Kuku are şansa golului dar portarul gorjenilor reuşeşte să respingă.

fc bt - pandurii gol kuku (8)

În minutul 74, Leo Grozavu face ultima schimbare. Îl scoate pe Cârstocea şi îl trimite pe teren pe Gabi Vaşvari. Stoican face şi el ultima schimbare în minutul 79, iese J. Ket şi intră Negoiţă.

În minutul 80, scorul devine 3-1. Kuku îi pasează perfect lui Golofca iar acesta marchează cu un şut şub bară. Cinci minute mai târziu, Moruţan este aproape să-şi treacă numele pe lista marcatorilor dar mingea şutată din marginea careului trece puţin peste poarta gorjenilor. În prelungirile partidei, portarul oaspeţilor o comite, Buş rămâne singur cu poarta goală dar ratează incredibil.

Cu un avantaj de două goluri, botoşănenii nu au mai forţat pe finalul jocului, preferând să menţină rezultatul. FC Botoşani ajunge la 32 de puncte, urcă pe locul opt în clasament şi se pregăteşte de meciul cu Astra Giurgiu.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )