Connect with us

Sport

FC Botoşani – Pandurii. R. Tincu: “Acest meci este unul foarte periculos”

Published

on

tincu patache

FC Botoşani şi Pandurii Tg. Jiu se vor întâlni duminică, de la ora 13.30, pe stadionul Municipal din Botoşani, în cadrul etapei a XXV-a a Ligii I. După clasament şi după jocurile prestate în 2017, botoşănenii sunt favoriţi să câştige cele trei puncte.

Fundaşul Răzvan Tincu se aşteaptă la un meci dificil deoarece formaţia Pandurii Tg. Jiu nu va veni la Botoşani pentru a juca deschis ci se va apăra şi va încerca să plece cu cel puţin un punct.

„Nu este mai greu să te motivezi în faţa unui adversar cum este Pandurii. Ca fotbalist trebuie să fii la fel de bine motivat la fiecare meci indiferent de adversar. Personal cred că acest meci este unul foarte periculos. La situaţia lor, fiecare punct obţinut este un bonus. De asemenea, pentru ei salvarea de la retrogradare ar fi o mare performanţă. Am demonstrat că suntem o echipă valoroasă, jucăm un fotbal bun şi sper ca în acest meci să profităm de ocaziile pe care le avem şi să reuşim să marcăm. Obiectivul nostru pe finalul acestui sezon regular este să acumulăm cât mai multe puncte posibile din cele puse în joc, iar în play-out să terminăm pe locul 7. Avem un lot foarte bun şi trebuie să luptăm pentru a câştiga fiecare meci”, a declarat Răzvan Tincu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )