Connect with us

Sport

FC Botoşani – Pandurii. L. Grozavu: Suntem favoriţi dar trebuie să demonstrăm asta pe teren

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

Leo Grozavu şi-a avertizat deja jucătorii că nu va fi un meci uşor cu Pandurii şi le-a transmis că pentru a câştiga trebuie aceeaşi atitudine ca la meciurile cu Craiova şi Dinamo. Echipa lui Grozavu este favorită în faţa Pandurilor iar asta poate duce la o relaxare a jucătorilor botoşăneni.

„Meciul cu Pandurii este din punctul meu de vedere unul foarte dificil. Am apucat să-i analizez puţin pe cei de la Pandurii şi am tras deja unele semnale de alarmă. Sper că toată lumea e concentrată şi conectată la importanţa acestui joc. Vreau să trecem peste aprecierile pe care le-am primit mai mult sau mai puţin justificate după meciul cu Dinamo. Până la urmă a fost un meci pierdut şi vreau ca toată lumea să fie în alertă maximă pentru că ne aşteaptă o partidă dificilă. Chiar dacă adversarii noştri au obţinut doar un punct în aceste trei etape, au cam pus probleme adversarilor, au avut momentele lor foarte bune de joc în care puteau să schimbe soarta jocurilor. Nu vreau să creadă careva că ne aşteaptă o partidă facilă. Suntem în momentul de faţă pe un drum bun pentru că am demonstrat în cele trei meciuri oficiale din acest an că am crescut ca joc, dar asta nu ne asigură cele trei puncte înainte de a intra pe teren. Trebuie să muncim, să luptăm pe teren pentru că întâlnim o echipă care nu are nimic de pierdut, joacă dezinvolt, nu are presiune, iar în fotbal fără presiune e mult mai uşor de jucat, iar eu unul sunt foarte circumspect vis-a-vis de soarta jocului dinainte câştigat”, a declarat Leo Grozavu.

“E un meci de campionat în care se poate întâmpla orice. Noi de-a lungul vremii am arătat că suntem o echipă care putem câştiga împotriva oricui cum la fel de bine putem şi pierde în faţa oricărui adversar. De asta cred că e foarte important să tragem semnalul de alarmă încă de astăzi. Ca să nu avem surprize neplăcute trebuie să ne mobilizăm pentru că nu e o partidă dinainte câştigată. Ar fi ruşinos pentru noi să pierdem pe teren propriu împotriva Pandurilor. Fotbalul e fotbal însă atunci când îl tratezi cu lejeritate sau cu mai puţină concentrare poţi primi palme. Nu cred că e cazul în momentul de faţă, mai ales că suntem o echipă care ca joc am crescut. Plecăm din postura de favoriţi. Jucăm împotriva unei echipe care nu a acumulat decât un singur punct. Suntem favoriţi dar trebuie să demonstrăm asta pe teren”, a mai spus antrenorul FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )