Connect with us

Sport

FC Botoşani – Pandurii. G. Miron: Îmi asum greşelile pe care le-am făcut şi sper să trec peste asta

Published

on

miron

George Miron a revenit în centrul defensivei FC Botoşani, în meciul cu Dinamo, după accidentarea lui Burcă şi foarte probabil va fi titular duminică, contra Pandurilor. Fundaşul botoşănean a avut un sezon slab până acum, cu trei cartonaşe roşii şi multe greşeli comise.

Nici el nu îşi explică de ce a făcut aşa multe greşeli în actualul sezon dar speră ca evoluţiile lui să fie din nou foarte bune, aşa cum se întâmpla câmd juca alături de Ngadeu.

„Chiar dacă am 22 de ani cred că sunt destul de matur şi nu sunt de acceptat greşelile pe care le-am făcut. Îmi asum greşelile pe care le-am făcut şi sper să trec peste asta şi să nu se mai repete. Nu vreau să comentez ce a spus domnul Iftime despre mine. Pur şi simplu atunci când a trebuit să iau ultima decizie ba am atacat decisiv, ba nu am gândit-o bine şi asta m-a costat foarte mult. Cu Pandurii, va fi un joc greu deoarece ei nu vor avea nimic de pierdut. Vor veni să joace fără teamă, fără presiune. Eu spun că vom câştiga. Nu avem voie să obţinem o remiză sau să pierdem”, a afirmat George Miron.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )