Connect with us

Evenimente

Scandalagiu agresiv, internat la psihiatrie

Published

on

jandarmi

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, care a făcut scandal într-un magazin de telefonie mobilă din Centrul Vechi al municipiului Botoșani și a amenințat angajații cu acte de violență, a fost condus de jandarmi la sediul inspectoratului, unde i-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Faptele s-au produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, agenții de pază procedând la evacuarea scandalagiului din magazin și au solicitat ulterior intervenția unui echipaj de jandarmi.

La controlul corporal efectuat de oamenii legii, asupra sa a fost găsit un cuțit cu lungimea lamei de 25 de centimetri , care a fost ridicat în vederea confiscării.

Pentru că avea un comportament agresiv, jandarmii l-au încătușat în vederea luării măsurilor legale, dar într-un final au fost necesară transportarea la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Mavromati, pentru că la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani bărbatul a continuat cu injuriile și amenințările, refuzând sub orice formă cooperarea pentru stabilirea situației de fapt.

Nici personalul medical nu a scăpat de injurii, fapt care a determinat internarea acestuia la Secția de Psihiatrie și sancționarea cu amendă contravențională în valoare de 2000 de lei.

Nu este pentru prima dată când jandarmii au avut ,,de furcă” cu acest individ, în decursul ultimilor ani fiind sancționat în repetate rânduri pentru încălcarea legii privind faptele de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Dosarul cu actele de sesizare va fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea soluționării.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )