Connect with us

Sport

Dinamo – FC Botoşani 1-0. Noi cu ratările, ei cu golul

Published

on

dinamo - fc botosani

Meciul dintre Dinamo şi FC Botoşani se anunţa un derby pentru ultimul loc de play-off. Cu Cosmin Contra la debutul pe banca tehnică, dinamoviştii nici nu concepeau să piardă cele trei puncte dar în acelaşi timp Leo Grozavu declara că merge pentru a câştiga meciul.

Leo Grozavu şi-a studiat bine adversarul iar începutul meciului a aparţinut botoşănenilor care s-au instalat în jumătatea de teren a dinamoviştilor. FC Botoşani nu a scăpat de ghinion nici de această dată. Burca se accidentează chiar în debutul jocului şi este înlocuit cu Miron.

În minutul 10 Buş rămâne singur cu portarul dinamovist dar şutează pe lângă poartă. Şapte minute mai târziu vine şi prima ocazie la poarta lui Albuţ. Kuku respinge greşit cu capul şi este aproape de autogol. Arbitrul are două decizii care stârnesc nemulţumirea celor doi antrenori. Prima dată nu îi acordă al doilea cartonaş galben lui Vaşvari după care nu dictează penalty la un fault asupra lui Moruţan.

În minutul 24 Roman şutează pe lângă poartă după care dinamoviştii încercă cu centrări de pe dreapta dar Nemec nu reuşeşte să reia cu capul. În minutul 39, Roman execută o lovitură de la 25 de metri, trimite pe poartă dar Penedo scoate de sub bară. Finalul primei reprize a aparţinut gazdelor dar la pauză scorul a fost 0-0.

Dinamo începe mai bine repriza secundă iar Hanca şi Palic sunt aproape de a deschide scorul iar defensiva botoşăneană dă primele semne de slăbiciune. FC Botoşani revine în joc dar Kuku cade prea uşor în careu pentru a primi penalty. Se joacă deschis, Mahlangu şutează din marginea careului dar mingea trece mult peste poarta lui Albuţ. În minutul 62, Hanca centrează de pe dreapta dar Nemec nu ajunge la minge.

Leo Grozavu îl scoate pe Roman şi îl trimite pe teren pe Herghelegiu. În minutul 64, Laurenţiu Buş rămâne din nou singur cu portarul dinamovist dar nici de această dată nu marchează.

În minutul 70, Dinamo reuşeşte deschiderea scorului. Hanca preia de lângă Miron şiîl execută pe Albuţ cu un şut la colţul lung. Leo Grozavu mută imediat după primirea golului. Îl scoate pe Moruţan şi îl trimite pe teren pe brazilianul Endrick, aflat la debut. În minutul 79, Hanca are o intrare criminală la Kuku dar vede doar cartonaşul galben.

Botoşănenii au căutat golul egalării pe finalul partidei, Buş şutează puternic dar Penedo scoate incredibil după care Kuku şutează în plasa laterală, dintr-o poziţie foarte bună. În prelungiri, dinamoviştii au tras de timp precum o echipă de Liga a IV-a dar şi-au atins scopul şi au câştigat cele trei puncte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )