Connect with us

Sport

Dinamo – FC Botoşani. Probleme la debut pentru Cosmin Contra

Published

on

cosmin contra dinamo

Cosmin Contra a fost prezentat oficial la Dinamo. Tehnicianul în vârstă de 41 de ani a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi dacă îşi va îndeplini obiectivele este posibil să rămână şi pentru stagiunea următoare.

Contra intră rapid “în pâine”, luni, la meciul cu FC Botoşani. Înaintea confruntării cu gruparea moldavă, Contra are o problemă de lot: Brănescu este accidentat şi a plecat în Italia. Portarul în vârstă de 22 de ani a plecat la Juventus, club de la care este împrumutat, pentru a fi examinat de medicul formaţiei din Torino.

“Brănescu are o problemă la genunchi. A plecat în Italia pentru a fi examinat de medicul lui Juventus. Aşteptăm să vedem ce răspuns primim de la Juventus”, a declarat Cosmin Contra în cadrul unei conferinţe de presă.

Contra a relatat şi o situaţie inedită ce îl are în prim-plan pe Rivaldinho. Fiul fostului mare jucător de la Barcelona şi AC Milan a avut probleme serioase cauzate de clima din România. “Nu e uşor pentru Rivaldinho, trebuie să se adapteze, să se integreze. Nu e uşor să vii din America de Sud şi să joci aici, trebuie să te adaptezi la climă. Am vorbit cu Dănciulescu şi mi-a spus că în primele zile a avut degerături la degete”, a mai precizat Contra.

Sursa: Prosport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )