Connect with us

Sport

Dinamo – FC Botoşani. Leo Grozavu: “Mai mult ca sigur nu ne vor aştepta cu flori”

Published

on

leo-grozavu

FC Botoşani va întâlni luni seară, pe Arena Naţională, pe Dinamo Bucureşti, o echipă care şi-a schimbat recent antrenorul. După înfrângerile cu Viitorul şi Chiajna, conducătorii clubului Dinamo l-au demis pe Ioan Andone iar în locul lui a fost numit Cosmin Contra.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, consideră că noul technician al dinamoviştilor nu va putea face minuni dar este convins elevii săi vor fi mult mai motivaţi decât în precedentele jocuri.

“Aşteptăm să facem o partidă bună şi să obţinem un rezultat bun. De aia ne prezentăm la meci. Încă e frig afară şi ne este dor aşa tare de a merge la Bucureşti. Ţinând cont de ultimele evenimente, nu va fi un meci uşor. Dinamo a pierdut primele două jocuri din acest retur, şansele de a se califica în play-off au scăzut considerabil şi mai mult ca sigur nu ne vor aştepta cu flori. Ne aşteptăm la o partidă dificilă dar noi venim după un rezultat pozitiv împotriva unei echipe bune şi ne dorim să scoatem cât mai mult posibil”, a declarat Leo Grozavu.

„Rămâne de văzut dar pe termen scurt schimbările pot aduce ceva pozitiv la nivelul emulaţiei, a motivării jucătorilor. E clar că toţi jucătorii vor încerca să dea totul şi să demonstreze noului antrenor că merită să joace. Cei care au avut mai puţine şanse, la rândul lor, vor avea un nou început. Schimbările pot aduce pe termen scurt ceva benefic dar nu e obligatoriu. Chiar dacă Contra este un fost jucător dinamovist şi un antrenor care a demonstrat, îi va fi dificil în primele zile să-şi cunoască foarte bine jucătorii. Are şi el nevoie de ceva timp. Nu cred că poate să facă minuni până la meciul cu noi. Tot ce poate să facă este să dea o altă stare de spirit”, a mai declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )