Connect with us

Administratie

Soluţia găsită pentru a degreva aglomeraţia de nedescris de la Serviciul de Permise şi Înmatriculari

Published

on

inmatriculari auto, permise

Autoritatile responsabile au gasit o solutie pentru a degreva aglomeratia de la permise in zilele de marti si joi cand se dau examene la sala.

La Prefectura a avut loc, astazi, o intalnire pe aceasta tema, iar dupa zeci de minute de discutii si propuneri s-a luat decizia ca reprezentantii scolilor de soferi sa vina in ajutor angajatilor de la permise. Mai exact, prin rotatie, acestia trebuie sa isi programeze candidatii la proba teoretica.

“S-a gasit o solutie de compromis ca in zilele de marti si joi, pentru ca aceasta lume sa nu se mai ingramadeasca, reprezentantii scolilor de soferi, prin rotatie sa vina sa ne ajute pentru a-si programa candidatii lor, cate 40 pe ora. Noi putem face la sala, indiferent, cate 100, 200 sau 300 de candidati. Nu este nicio problema pana cand se vor incadra lucratorii noi”, a declarat Danut Ciubotaru, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a  Vehiculelor.

Intial a fost vorba de a programa inca o zi de examinare la sala, dar aceasta masura ar fi  afectat examinarile la traseu. In medie, pe saptamana, cate 400 de candidati sustin proba teoretica pentru obtinerea permisului de conducere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )