Connect with us

Administratie

Mormane de zăpadă în municipiul Botoşani. Autorităţile sunt indiferente – FOTO

Published

on

zapada

Desi nu a mai nins de zile intregi, in municipiul Botosani, gramezile de zapada continua sa existe pe trotuare, in intersectii sau la marginea strazilor.

Aceste mormane de zapada, care pe alocuri ajung si la un metru au devenit un adevarat cosmar, atat pentru soferi, cat si pentru pietoni care fac slalom prin zapada.

In mod normal, masinile ar trebui parcate langa bordura, dar totul s-a mutat, insa, din cauza gramezilor de zapada de pe marginea strazilor. Botosanenii sunt nemultumiti de modul cum s-a actionat pentru curatarea zapezii din oras, iar autoritatile sustin ca nu au fondurile necesare pentru a cara intreaga zapada de pe aria municipiului.

“Nu am considerat oportun pana acum transportul acestei zapezi pentru ca a fost o perioada neprielnica. Colegii au actionat preponderent pe partea carosabila si nu au avut timp sa transporte aceasta zapada, zapada care s-a transformat intre timp, s-a mai topit. Sunt situatii punctuale unde o sa actionam, dar nu putem cara intreaga zapada de pe aria municipiului Botosani pentru ca acest lucru ar presupune costuri foarte mari si o perioada de timp indelungata. Acolo unde circulatia pietonilor a fost ingreunata, indeosebi la trecerile de pietoni s-a carat zapada si s-a depozitat pe spatiul verde pentru a se topi, iar in sensurile giratorii unde vizibilitatea este impiedicata vom actiona in vederea reglementarii acestui lucru”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimar.

Cetatenii isi pun speranta in vreme ca sa scape de gramezile de zapada din oras.

zapada iarna botosani (2) zapada iarna botosani (3) zapada iarna botosani (4) zapada iarna botosani (5) zapada iarna botosani (6)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )