Connect with us

Administratie

Locativa rămâne fără 3,2 miliarde de lei. “Nimeni nu a crezut…”

Published

on

locativa

SC Locativa SA, firma aflată în subordinea Consiliului Local şi care se ocupă de administrarea locuinţelor şi spaţiilor aflate în proprietate municipalităţii, riscă să se confrunte cu probleme financiare după mai mulţi ani în care a avut profit. Din estimările făcute, Locativa va avea în 2017 cu aproximativ 3,2 miliarde de lei mai puţin decât în 2016.

Scăderea se datorează faptului că aproape toţi banii încasaţi din chiriile ANL vor trebui viraţi către Agenţia Naţională pentru Locuinţe. În aceste condiţii va avea mai puţini bani pentru desfăşurarea activităţii. Directorul SC Locativa SA spune că vor trebui făcute economii la mai multe capitole şi în acelaşi timp vor trebui crescute veniturile

“Nimeni nu a crezut că anul acesta vom avea o pierdere de aproximativ 3,2 miliarde de lei vechi. Deocamdată sunt nişte calculi estimative dar e clar că vom avea pierdere. Cea mai mare sumă pe care o încasăm va pleca la ANL. Va trebui să aducem nişte venituri suplimentare pentru a acoperi banii pe care nu îi vom mai avea din chiriile ANL”, a declarat Florinel Gornea, director SC Locativa SA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad