Connect with us

Administratie

Maşini blocate în nămeţi pe drumul Dumeni-Havârna FOTO-VIDEO

Published

on

iarna drum havarna - dumeni (4)

Din cauza vantului puternic care a spulberat zapada, drumul care face legatura intre localitatile Dumeni- Havarna-Mileanca a fost inchis circulatiei si astazi dupa-amiza. Zeci de soferi erau blocati in zapada, iar altii care s-au incumetat sa inainteze au ramas impotmoliti in nameti. Oamenii au pus mana pe lopeti si au incercat sa curete drumul, dar in zadar.

Acestia s-au aratat nemultumiti de modul cum au actionat cei responsabili de deszapezire.

“Suntem disperati. Cei de la drumuri nu iau masuri. Noi am anuntat autoritatile, dar degeaba”, a spus o femeie.

“In 2017 e ceva corect la noi in Botosani. Am venit dimineata si acum nu se actioneaza deloc pe drum. Ce sa fac, dau cu lopata, trebuie sa ajung acasa. In fata sunt vreo 15 masini’, a spus unul dintre soferi.

Cand au vazut iadul alb din fata, alti soferi au preferat sa stationeze si sa-i astepte pe drumari. In zona, cei responsabili au trimis o autofreza si un autogreder.

“Pe drumul Dumeni-Havarna unde sunt problemele cele mai mari se intervine si cu autofreza si au autogreder. Problema este destul de grea datorita faptului ca zapada este tasata, greu face fata autofreza, se rupe cu autogrederul  si dupa aia se preia zapada si se arunca cu autofreza. Viteza vantului si la ora asta este destul de mare, se face foarte greu fata la situatie.Se actioneaza si din partea din Havarna si din Dumeni pentru a reda circulatia. Efectiv nu poti interveni cu mai multe utilaje”, a declarat Dorin Birta, vicepresedinte Consiliul Judetean.

Probleme din cauza zapezii viscolite au fost astazi pe drumurile Mileanca-Cotusca-Hanesti-Dangeni.

iarna drum havarna - dumeni (7) iarna drum havarna - dumeni (6) iarna drum havarna - dumeni (5) iarna drum havarna - dumeni (3) iarna drum havarna - dumeni (2) iarna drum havarna - dumeni (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )