Connect with us

stiri

Miron şi-a pierdut locul în primul 11 al FC Botoşani. “Îi va fi greu…”

Published

on

cartonas rosu miron

Fundaşul George Miron a fost campionul gafelor la FC Botoşani în actualul sezon. Pe lângă cele trei cartonaşe roşii încasate, George Miron a mai comis o serie de gafe decisive care au dus la pierderea de puncte importante pentru FC Botoşani.

După ultima gafă comisă în meciul cu Chiajna, Leo Grozavu a decis ca Miron să fie exclus din lotul de 18 jucători pentru meciul cu CSU Craiova. El a decis să-i trimită în centrul apărării pe Tincu şi Burcă iar cei doi au avut o prestaţie bună. În aceste condiţii, Miron ar putea rata şi meciul cu Dinamo iar oficialii botoşăneni spun că va trebui să muncească mult până va redeveni titular.

“Îi va fi greu lui Miron. Am avut discuţii cu el încă din perioada de pregătire. I-am spus să se pregătească suplimentar, să facă toate eforturile. A avut şi jocuri bune în prima parte dar a avut şi jocuri foarte slabe. La meciul cu Chiajna a făcut un fault grosolan. Nimeni nu a înţeles. Îi va fi foarte greu să revină în primul 11, va trebui să muncească foarte mult. Trebuie să fie foarte atent şi conştient că orice jucător care greşeşte va plăti. Avem 26 de jucători în lot. Eu sper că Miron îşi va reveni şi va avea o evoluţie constantă. Nu poţi prinde un contract foarte bun dacă nu eşti constant pe parcursul unui sezon”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )