Connect with us

Sport

FC Botoşani a ajuns la trei puncte de play-off: “Nu o văd pe Dinamo mult întărită. Astra nu mai are forţa pe care o avea”

Published

on

fc-botosani-dinamo-30

După victoria în faţa formaţiei CSU Craiova înfrângerea celor de la Dinamo, FC Botoşani are din nou şanse să prindă un loc în play-off. Echipa antrenată de Leo Grozavu este la doar trei puncte de locul şase iar în următoarea etapă va juca în deplasare cu Dinamo.

Dinamo a început slab anul 2017, cu două înfrângeri în faţa echipelor Viitorul şi Concordia Chiajna. Aflaţi la trei puncte în spatele “câinilor”, botoşănenii speră să profite de forma slabă a echipei lui Ioan And one şi obţină trei puncte în partida de luni.

“Cu puţină şansă puteam spera la play-off. Se poate dar e foarte greu. Trebuie să luptăm până la final. Mai sunt nouă puncte puse în joc. Ar fi extrardinar să obţinem minim patru puncte. Mi-ar dori şapte dar ar fi foarte greu. În acelaşi timp nu este imposibil. Nici Dinamo nu mai este… I-am văzut şi nu sunt de temut. Nici Astra nu mai are forţa pe care o avea. Şi ei sunt cu gândul la Europa League şi vor să meargă mai departe. Sunt echipe cu care putem juca de la egal la egal. Să nu uităm că am reuşit să ne batem de la egal la egal cu Steaua, pe Naţional Arena. Am demonstrat că ne putem bate cu orice adversar. Important este să fie pregătiţi mental şi să nu avem frica de a juca. Dacă nu vom intra cu teamă în meciul cu Dinamo, sunt singur că nu vom ieşi învinşi de pe teren. Trebuie să aibă mult curaj, multă mobilizare, jucăm în Bucureşti, sunt ochi mulţi”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Oficialul botoşănean consideră că Dinamo nu mai e o echipă de speriat şi că după plecările din această iarnă.

“Va fi foarte greu ca aceşti jucători să vină cu plus. Nu au făcut stagiul de pregătire. Dacă Andone îi avea la pregătire, putea miza pe ei. Sunt jucători cu un CV interesant. Dinamo a pierdut jucători importanţi în această iarnă. Lazăr era un jucător foarte important pentru ei, a fost golgheterul echipei, a pasat decisive. Chiar şi Rotariu. Nu o văd pe Dinamo mult întărită”, a adăugat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )