Connect with us

Sport

Dinamo a rămas fără antrenor cu o săptămână înaintea meciului cu FC Botoşani

Published

on

ioan-andone

Conducătorii clubului Dinamo l-au demis în această după amiază pe antrenorul Ioan Andone după înfrângerile cu Viitorul şi Concordia Chiajna.

Potrivit Prosport.ro, „Fălcosul” s-a întâlnit, marţi, cu Adi Mutu şi Ionuţ Negoiţă la unul dintre hotelurile patronului din Ştefan cel Mare şi, după câteva ore de discuţii, cei trei au pus la punct detaliile despărţirii, Andone ajungând la concluzia că trebuie să plece din Ştefan cel Mare la capătul unei serii de rezultate prin care a pus în pericol calificarea în play-off.
Ioan Andone îşi încheie, astfel, al treilea mandat pe banca lui Dinamo, după cele din 2003-2005 şi 2010-2011. La a treia “descălecare”, antrenorul de 56 de ani a condus echipa în 28 de meciuri, obţinând 14 victorii, cinci egaluri şi pierzând de nouă ori. Andone lasă echipa pe locul al şaselea în Liga 1, cu 32 de puncte, la egalitate cu Astra, care are un meci mai puţin, dar şi în sferturile de finală ale Cupei României şi în semifinalele Cupei Ligii.
Contra are cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Andone: “Ne vom înţelege. Mai sunt şanse la play-off”

Potrivit surselor din apropierea lui Ionuţ Negoiţă, decizia a fost luată deja şi urmează să fie anunţată în cel mai scurt timp, pentru ca apoi Adi Mutu să demareze negocierile pentru aducerea unui nou antrenor. De altfel, “Briliantul” are în acest moment două variante de lucru: Cosmin Contra şi Claudiu Niculescu.

Vorbind în emisiunea “Fotbal Club” de la Digi Sport, “Guriţă” a lăsat de înţeles că aşteaptă doar plecarea lui Andone pentru a prelua funcţia: “Sunt aceleaşi discuţii şi aceleaşi zvonuri de acum 4-5 luni. Dacă postul e vacant, Dinamo să mă sune şi atunci vom discuta şi ne vom înţelege, de ce nu? E o provocare, Dinamo e Dinamo, eu am jucat acolo.

Aş prelua Dinamo acum, cu 3 etape înainte de sfârşitul campionatului. Sunt şanse la play-off, deci nu aş prelua-o în play-out. Depinde de ce au de gând cei de acolo: dacă joacă în play-out şi vor să câştige Cupa României sau Cupa Ligii, se poate vorbi şi despre antrenat în playout”, a spus Contra.

Citeşte mai mult pe Prosport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )