Connect with us

Sport

Povestea transferului lui Moruţan la FC Botoşani. “L-am ţinut ascuns prin Botoşani, cu telefoanele închise. Era foarte căutat de multe echipe”

Published

on

fc botosani - craiova (16)

Olimpiu Moruţan este cel mai talentat jucător al generaţiei lui şi unul dintre cei mai promiţători din fotbalul românesc. Va împlini 18 ani pe 25 aprilie dar deja s-a impus şi este un jucător pe care Leo Grozavu se bazează.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a povestit cum a reuşit să-l transfere pe Olimpiu Moruţan. Leo Grozavu îl cunoştea foarte bine pe fostul jucător al Universităţii Cluj şi îl dorea la Botoşani dar era sceptic că transferul se va realiza. Olimpiu Moruţan avea oferte de la Viitorul şi a fost sunat de Gică Hagi, avea oferte de la Dinamo şi de la CFR Cluj. Cu toate acestea, el a ales Botoşaniul dar până în momentul semnării contractului, jucătorul a fost ţinut ascuns.

“A fost dorit de multe echipe, CFR Cluj, Viitorul, Dinamo. Aveam o relaţie bună cu agentul lui şi mi-a promis că vine la Botoşani. L-am ţinut ascuns pe la Botoşani, cu telefoanele închise. Era foarte căutat de multe echipe. Până să devină jucător liber, l-am trimis la bunici la ţară unde nici semnal nu avea. Era foarte căutat. Important este că a ajuns la noi, a înţeles ce înseamnă Liga I, a fost introdus în teren. A muncit foarte mult în perioada asta de pregătire. Mai are mult de muncă dar în sezonul viitor va fi o certitudine. E un talent deosebit şi îl văd un mare jucător”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Antrenorul Leo Grozavu a decis să-l folosească pe Moruţan pe postul de mijlocaş ofensiv şi să-i ofere acestuia multă libertate astfel încât să-şi poată demonstra calităţile tehnice.

“Moruţan este un jucător extraordinar de talentat, s-a pregătit bine. Îi mai trebuie forţă dar e un jucător extraordinar când are mingea. Leo i-a dat liberatatea de a fi numărul 10. Îi trebuie multă încredere şi va fi un mare jucător. Avem toţi grijă de el, discutăm cu el, el este un copil. E singur la Botoşani. Părinţii lui sunt în Germania. E un copil cuminte”, a mai spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )