Connect with us

Sport

Benjamin Kuku a impresionat la debut. “Este un jucător pe care l-am urmărit din vară”

Published

on

fc botosani - craiova (20)

Benjamin Kuku este jucătorul care a lipsit echipei FC Botoşani în ultimele sezoane. Este un atacant capabil să se lupte cu fundaşii adverşi, protejează bine mingea, câştigă multe dueluri aeriene şi reuşeşte să marcheze.

Atacantul nigerian va împlini 22 de ani în vara acestui an. El a venit în România în 2014 la FC Zalău. După un an s-a transferat la ASA Tg. Mureş unde a stat puţin, fiind împrumutat la Clinceni. A revenit la Tg. Mureş unde a jucat în 20 de meciuri de campionat şi trei meciuri în Cupa Ligii. În această iarnă, Benjamin Kuku a semnat cu FC Botoşani un contract valabil până în vara anului 2019. A ratat pregătirea de iarnă din Turcia pentru că nu avea viză iar timp de două săptămâni s-a antrenat la Sepsi Sf. Gheorghe alături de Attila Hadnagy, fostul golgheter al FC Botoşani.

A revenit la Botoşani în momentul în care echipa s-a întors din cantonament. Leo Grozavu a decis să mizeze pe el în meciul cu CSU Craiova şi s-a dovedit foarte inspirit. Benjamin Kuku a fost unul dintre cei mai buni jucători botoşăneni şi a fost autorul golului victoriei.

“Kuku este un jucător pe care l-am urmărit din vară, un jucător care a debutat cu gol şi ne bucurăm pentru el. Nu s-a pregătit cu noi în Antalaya dar a debutat cu gol şi ne dă speranţe. Am mare încredere în el, e un jucător muncitor, bătăios. A câştigat majoritatea duelurilor aeriene”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )