Connect with us

Sport

FC Botoşani – CSU Craiova. Strat mare de zăpadă pe Municipal. GALERIE FOTO

Published

on

stadion zapada (2)

FC Botoşani şi CSU Craiova se vor întâlni sâmbătă de la ora 18.00 pe Stadionul Municipal. Ninsoarea de ieri şi de noaptea trecută a creat mari probleme organizatorilor deoarece pe suprafaţa de joc stratul de zăpadă era destul de mare.

În această dimineaţă, mai mulţi angajaţi de la Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement, au început curăţarea terenului cu două freze şi lopeţi. După curăţarea suprafeţei de joc, va fi pornit sistemul de încălzire al terenului iar oficialii FC Botoşani speră ca la ora jocului gazonul să fie în condiţii cât de cât bune pentru această perioadă.

Leo Grozavu nu a uitat de declaraţiile oltenilor care făceau referire la terenul de la Botoşani şi a declarat:

“Ăsta este terenul în perioada asta. Nu noi am programat jocurile în luna februarie. Ne cerem scuze celor de la Craiova că nu putem să le punem la dispoziţie un gazon ca în mijlocul verii. Iarna nu-i ca vara. Asta este. Se joacă pe zăpadă, pe noroi. Nu avem ce face. Nu cred că la noi la poatră trebuie să bată. Sunt alte locuri unde trebuie să se plângă că s-au programat jocurile în luna februarie. Noi vom încerca să punem la dispoziţie cel mai bun teren pentru că Botoşaniul a demonstrate că are nevoie de teren bun ca să poată juca fotbal. Nu am fost o echipă care am descălţat adversarii. Construim, jucăm mult pe atac”.

Marea problemă a tehnicianului botoşănean este că nu are unde să pregătească meciul cu Craiova deoarece nu are niciun teren la dispoziţie.

“E destul de dificil. De când ne-am întors din Antalya nu am avut condiţii de antrenament. Asta este. Ne adaptăm, mergem înainte. Asta e meseria noastră, ne antrenăm şi prin zăpadă, terenuri îngheţate, dezgheţate, noi. Ăsta e fotbal. Atunci când ne-am apucat de această meserie trebuia să luăm în calcul toate aceste lucruri”, a mai precizat Leo Grozavu.

stadion zapada (7) stadion zapada (6) stadion zapada (5) stadion zapada (4) stadion zapada (3) stadion zapada (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )