Connect with us

Sport

FC Botoşani – CSU Craiova. Leo Grozavu reacţionează dur la declaraţiile oltenilor: “Va fi război”

Published

on

leo-grozavu

Leo Grozavu nu a uitat meciul din prima parte a campionatului când a fost scuipat şi înjurat de olteni. Ba mai mult, tehnicianul botoşănean s-a arătat iritat de ultimele declaraţii ale craiovenilor şi a reacţionat dur la adresa acestora, aşa cum nu a mai făcut înaintea unui meci de campionat.

“Ca defiecare dată, noi ne propunem să câştigăm jocul. Avem o perioadă de secetă, nu am mai reşit de mult să câştigăm pe teren propriu. Trebuie să vină şi momentul ăla pentru noi. Va trebui să dăm mai mult, să fim mai inspiraţi, avem nevoie şi de şansă. A venit momentul să demonstrăm că putem bate pe oricine. Craiova ne este la îndemână. În pofida tuturor obiceiurilor. Deja au început cei de la Craiova să se plângă, arbitrajul, e Kosovo la Botoşani, terenul… de parcă Craiova ar avea vreun teren biliard. În toamna trecută am jucat pe un teren execrabil, noi am ieşit cu o grămadă de jucători accidentaţi, am avut o eliminare gratuită. E o practică în fotbalul românesc, să plângi înaintea meciului de la Botoşani. toată lumea asta a învăţat să facă. Nu cred că a plecat cineva cu picioarele în spate de la Botoşani, nu cred că suntem protejaţi de arbitri. Jucăm pe teren, Botoşaniul nu e o echipă protejată”, a declarat Leo Grozavu, adăugând:

“Pe mine mă deranjează presiunea asta gratuită care se pune înainte de joc. Că nu ştiu cum e terenul, că noi suntem echipă tehnică şi pasăm, că avem nevoie de un arbitraj imparţial. E o practică comunistă. Jocul de joacă pe teren iar echipa mai bună câştigă. Nu suntem protejaţi de nimeni, avem o grămadă de meciuri de când nu am mai reuşit să câştigăm. Să nu uităm ce s-a întâmplat în tur la Craiova. Pe margine a fost o manifestare de liga a V-a şi de Papua Noua Guinee. Sticle aruncate din tribună în cap la antrenori, scuipături, înjurături ca la uşa cortului. La un club şi un oraş care îşi doreşte să participle în competiţiile europene. Ar trebui să fie mai atenţi la bârna din ochii proprii. Va fi război la Botoşani, sâmbătă la ora jocului. Cei de la Craiova să se aştepte la război. Vor trebui să dea foarte mult ca să câştige la Botoşani. îi aşteaptă un meci foarte greu”.

Partida dintre FC Botoşani şi CSU Craiova se va disputa sâmbătă pe Municipal de la ora 18.00, preţul unui bilet fiind 20 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )