Connect with us

Administratie

Parcul Cornişa se deschide în mai multe etape. VEZI când devin funcţionale primele obiective

Published

on

parc agrement cornisa

Primăria municipiului Botoşani şi Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement nu mai aşteaptă finalizarea tuturor lucrărilor la parcul Cornişa. S-a luat decizia preluării obiectivelor finalizate şi deschiderea în mai multe etape a parcului de agrement de la ieşirea spre Suceava.

Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA Botoşani, spune că patinoarul, terenurile de sport, amfiteatrul şi terenurile de joacă urmează a fi preluate iar după aprobarea regulamentului de funcţionare şi a tarifelor, primele obiective vor fi deschise. În ceea ce priveşte bazinele de înot, acestea vor fi deschise în vară.

“Patinoarul, terenurile de sport, amfiteatrul şi terenurile de joacă pot fi preluate cât mai rapid. Direcţia de Servicii Publice Sport şi Agrement întreprinde toate demersurile pentru a pregăti echipa şi pentru a angaja personalul pentru a putea lua în operare aceste obiective. Partea de apă va fi finalizată cel mai probabil până în vară. Noi suntem în etapa de a ne recruta personal, am pregătit regulamentul de organizare şi funcţionare, este în dezbatere public şi probabil va putea fi aprobat la sfârşitul acestei luni. Lucrăm la fundamentarea tarifelor şi sperăm ca într-o lună să aprobăm aceste tarife”, a precizat Eugen Ţurcanu.

La ora actuală, mai sunt o serie de lucrări de efectuat la accesul în parc, la canalizare şi la bazinele de înot. Reprezentanţii primăriei dau asigurări că acestea vor fi finalizate până la intrarea în sezonul cald.

“Mai sunt mici lucrări de făcut, trebuie finalizat accesul dinspre drumul Botoşani-Suceava. Trebuie conectată canalizarea în zona Modern Calor. Mai sunt lucrări la exterior şi aşteptăm ca vremea să ne permit. La partea de bazine s-au montat echipamente, s-au pus elemente de monitorizare, de control. Lucrările au avansat”, a adăugat directorul DSPSA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )