Connect with us

stiri

Primar PNL din judeţul Botoşani: “Sunt încântat de programul de guvernare al P.S.D”

Published

on

romanescu costel alegeri pnl

Liberalul Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniş, a devenit un susţinător al social democraţilor. În ultima perioadă, el nu s-a ferit să afirme public că este de acord cu ordonanţa guvernului care a stârnit mari revolte şi că programul de guvernare al PSD este unul bun.

Într-o postare pe facebook, liberalul care a obţinut cel mai bun rezultat din judeţul Botoşani la alegerile parlamentare, a lăudat măsurile pe care social democraţii promit că le vor implementa în următoarea perioadă.

„Dragi internauți recunosc, ca membru al P.N.L. aș fi vrut la Palatul Victoria să fie un guvern condus de un liberal, oricare ar fi el, dar dacă rezultatul alegerilor din 11 decembrie, a stabilit altceva sunt nevoit de puțina mea știință despre democrație să respect ce au hotărît, cei care și-au exercitat dreptul la vot, cei care au stat acasă nu au decît cînd se organizează alegeri să meargă să pună ștampila unde vor domniile lor, dar să meargă și apoi să facă gălăgie, eu știu că, din decembrie 1989 (atunci eu îmi executam obligația față de patrie eram miltar în termen), minoritatea se supune majorității, și am să respect acest principiu de baza a democrației, fie că îmi convine sau nu. Pe de altă parte recunosc ca un romăn care are și el o mică afacere sunt încîntat de programul de guvernare al P.S.D. citez ,,”Toate aceste microîntreprinderi care au între 1 și 9 angajați vor plăti impozit pe cifra de afaceri de 1%, nu cum se plătește acum între 1 și 3%. Dar cea mai importantă măsură este creșterea plafonului de la 100.000 de euro la 500.000 de euro cifră de afaceri pentru firmele care pot intra în acest sistem de impozitare. Este vorba despre peste 80% din firmele care activează azi în România, firme pentru care această măsură înseamnă simplificare, debirocratizare și, bineînțeles, venituri mai mari și dezvoltare”, Prin programul de guvernare, PSD mai propune eliminarea impozitului pentru transferul proprietăților cu o valoare mai mică sau egală cu 200.000 de lei și scăderea acestuia la 3 % pentru cele cu o valoare mai mare de 200.000 lei. Și impozitul pe terenul agricol va fi de 0 %, de la 46 de lei pe hectar, de la 1 ianuarie 2018, la fel și impozitul pe autoturisme cu o capacitate mai mică sau egală cu 1.600 de centimetri cubi, motociclete, microbuze, autobuze, tractoare, remorci, autovehicule de transport marfă, etc.,, cum pot eu să contrazic acest program sau să comentez cînd încă nu s-a uscat cerneala pe jurămintele semnate la COTROCENI, după un an sau chiar doi pot să fac acest lucru doar în condițiile în care nu respect acest program de guvernare“, a postat Costel Romanescu pe facebook.

romanescu facebook

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )