Connect with us

Sport

Ultimatum pentru Miron. Campionul gafelor de la FC Botoşani riscă să nu mai prindă echipa

Published

on

cartonas rosu miron

George Miron este pe primul loc în Liga I într-un clasament al jucătorilor eliminaţi în actualul sezon şi jucătorul care comite greşeli incredibile aproape meci de meci. Nici partida cu Chiajna nu a făcut excepţie.

În minutul 17 al meciului FC Botoşani – Concordia Chiajna, George Miron are o intervenţie incredibilă în propriul careu. Încearcă să respingă o minge dar îşi loveste un adversar cu capul în faţă. Arbitrul a dictat imediat penalty pentru Chiajna dar l-a iertat pe Miron. Deşi putea să-l elimine, nu i-a acordat nici măcar cartonaş galben. Chiajna a deschis scorul din penalty după care s-a apărat pe două linii iar misiunea echipei FC Botoşani a devenit foarte dificilă.

Antrenorul Leo Grozavu nu mai înţelege nici el ce se întâmplă cu fundaşul George Miron dar nici nu are prea multe soluţii pentru jucătorul sub 21 de ani pe care trebuie să-l folosească.

“Miron este un jucător tânăr. Nu vreau să-i iau apărarea. Sper să înveţe. Are şi el scurtcircuite pe care nici eu nu le înţeleg. Din păcate, ăştia suntem. Jucătorii valoroşi costă mult. Noi jucăm cu jucători care trebuie să crească. De când am venit din Turcia nu am reuşit să facem nici măcar un antrenament pe un teren normal şi s-a văzut că am suferit în prima repriză. În ultimele două amicale din Turcia echipa a jucat foarte bine, cuplul de fundaşi a fost Miron – Cucu iar adversarii nu şi-au creat nicio ocazie. Astăzi a fost o greşeală care ne-a costat foarte mult. Sperăm să-şi revină Miron, să înţeleagă…Dacă nu, vom găsi soluţii”, a precizat Leo Grozavu.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, susţine că a avut o ofertă pentru Miron în această iarnă dar a refuzat-o. Ei îi dă credit în continuare fundaşului venit de la Galaţi chiar dacă a gafat de prea multe ori în acest sezon.

„Am avut o ofertă în iarna asta. Eu cred în continuare în Miron. A fost intrare la faza penalty-ului dar trebuie să credem în continuare în el. E un jucător care a avut şi evoluţii foarte bune. Eu îmi doresc să fie ultima greşeală a lui Miron. Dacă vor mai fi greşeli, e clar că va plăti”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )