Connect with us

Evenimente

Protest cu aproape 500 de oameni în Botoşani: “Jos Guvernul”, “Dragnea lasă-ne, du-te la puşcărie”, “PSD, ciuma roşie” – GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

proteste botosani (7)

Protestele de la Botoşani nu mai au amploarea primelor zile. Dacă în Bucureşti şi în alte oraşe mari din ţară s-au înregistrat recorduri în ceea ce priveşte numărul de persoane ieşit în stradă la proteste, la Botoşani a fost invers.

Decizia guvernului de a abroga celebra ordonanţă 13 şi ploaia i-a făcut pe unii botoşăneni să renunţe la protestul organizat duminică seara. Aproape de ora 19.00, erau aproximativ 300 de persoane în Piaţa Revoluţiei care au plecat în marş pe străzile municipiul. Pe traseul s-au mai adunat câţiva protestatari dar foarte puţini comparativ cu serile precedente.

Majoritatea celor ieşiţi duminică seara în stradă solicitau demisia guvernului şi se declarau neîncrezători în sociali democraţi. Oamenii au afişat mesaje de genul “România nu e Liviu Dragnea”, “Jos Guvernul”, “Vrem viitor pentru copii, nu pentru penali” şi au scandat: “Dragnea lasă-ne, du-te la puşcărie” sau “PSD, ciuma roşie”

În jurul orei 20.30, protestatarii au părăsit Piaţa Revoluţiei iar unii dintre ei au spus că vor reveni şi mâine seară.

proteste botosani (10) proteste botosani (9) proteste botosani (8) proteste botosani (6) proteste botosani (5) proteste botosani (4) proteste botosani (3) proteste botosani (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad