Connect with us

Politica

Primar liberal din judeţul Botoşani: “Ca să guvernezi trebuie să câştigi alegerile democratic, nu să răstorni guverne. Eşti de dreapta, când respecţi principiile şi nu susţii un stat poliţienesc”

Published

on

pnl, lansarea candidatilor (3)

Un primar liberal din judeţul Botoşani nu este de acord cu unii protestatari care solicită demisia Guvernului Grindeanu şi alegeri anticipate. El spune că PNL trebuie să ajungă la guvernare doar în urma unor alegeri democratice.

costel romanescu“Dragi mei prieteni, trebuie prezentat si modul in care este definit abuzul in serviciu in tarile cu o democratie consolidata, coroborat cu observatiile Comisiei de la Venetia. Nu cred ca liberalii doresc sa accepte un stat condus de interese oculte ale cărui instrumente sunt procuratura si serviciile secrete ca in anii 50. Lupta anticoruptie trebuie sa fie reala, sa se desfasoare pe baza de principii si proceduri democratice , constitutionale și profesionale. Multi din cei din strada, usor manipulati, pot intra foarte usor in malaxorul unor prevederi juridice abuzive, interpretabile, fara a avea vreo vina reala… sa stam bine si sa luam aminte. Şi inca un lucru: ca sa guvernezi trebuie sa castigi alegerile democratic, nu sa rastorni guverne. Atunci esti de dreapta, cand respecti principiile si nu sustii un stat politienesc care deserveste interesele unor entitati, organizatii straine. Asta e parerea mea personala”, este mesajul postat pe facebook de Costel Romanescu, primarul comunei Plătiniş.

romanescu facebook

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )