Connect with us

Sport

Leo Grozavu: “Obiectivul realist este o clasare în primele 8-10 echipe”

Published

on

FC Botosani prezentare jucatori (4)

FC Botoşani a făcut din nou schimbări importante în lotul de jucători. Au plecat câţiva titulari precum Iliev, Dimitrov, Fulop sau Willie dar au venit alţi jucători cu experienţă în primul eşalon al fotbalului românesc.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, se declară mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie dar nu se gândeşte la play-off.

“Ca în fiecare iarnă, lotul a suferit modificări. Multe involuntare, altele voluntare. Au plecat o serie de jucători, au venit alţii. În acest moment, FC Botoşani nu face excepţie de la ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. E din ce în ce mai greu cu partea economică şi am fost nevoiţi să renunţăm la anumiţi jucători datorită salariilor pe care le aveau. Asta nu înseamnă că lotul a slăbit. Din contra, au venit jucători mult mai titraţi faţă de alţi ani, majoritatea au experienţă, au jucat în prima ligă. Referitor la stagiul de pregătire, am parcurs o perioadă bună. Comparativ cu alte perioade, toţi băieţii s-au angajat la efort, nu am avut niciun fel de eveniment neplăcut, nu au fost accidentări. Nu sunt motive de a ne îngrijora. Am încredere în toţi băieţii, în momentul de faţă este un grup foarte bun, băieţi de caracter, fără ifose, toţi capacitaţi pe ceea ce e de făcut. Eu sunt convins că toţi îşi vor face treaba cât mai bine şi vom avea un campionat liniştit. Comparativ cu ceea ce oferim, obiectivul realist este o clasare în primele 8-10 echipe”, a declarat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )