Connect with us

Sport

Astăzi ora 17.30: FC Botoşani – Concordia Chiajna. L. Grozavu: “Vreau ca suporterii să fie satisfăcuţi de atitudinea şi de ce arătăm în teren”

Published

on

FC-Botosani-Chiajna-12

FC Botoşani va întâlni astăzi după amiază, de la 17.30, pe stadionul Municipal, formaţia Concordia Chiajna, în primul meci oficial din 2017. Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, consideră că terenul poate fi o problemă deoarece elevii săi vor fi cei care vor ataca şi vor căuta să facă spectacol.

“Este prima etapă, începuturile sunt importante, contează la impresia artistică. Începând foarte bine, starea morală este ridicată. Ne dorim să facem o partidă bună şi cel mai important este să acumulăm cele trei puncte. Nu va fi o partidă facilă ţinând cont de condiţiile în care se desfăşoară acest joc. Botoşaniul a arătat că este o echipă care îşi propune să joace fotbal. În afară de rezultat, încearcă să facă şi spectacol, joacă ofensiv, suntem agresivi. Sunt convins că organizatorii vor face toate eforturile pentru a avea o suprafaţă de joc cât mai bună”, a declarat Leo Grozavu.

Cât priveşte adversarul de mâine, tehnicianul botoşănean spune că nu a făcut mari schimbări în lot în această iarnă.

“Nu au făcut schimbări masive ceea ce poate să le confere un avantaj, în sensul că sunt omogeni. Au jucători valoroşi, cu multă experienţă. În momentul de faţă, entuziasmul nostru, ambiţia noastră, poate să ne facă să câştigăm această partidă. Trebuie să privim încrezători. Este doar un joc şi nu vreau să avem o presiune suplimentară. Vreau ca suporterii să fie satisfăcuţi de atitudinea şi de ce arătăm în teren. Şi marile echipe mai pierd dar atunci când pierzi e important să o faci cu demnitate. Grupul care este acum la Botoşani nu va ieşi niciodată de pe teren fără să dea totul”, a adăugat antrenorul botoşănean.

Partida va fi arbitrată de bucureşteanul Radu Petrescu, ajutat de Ciprian Danşa din Oradea şi Imre Bucsi din Sf. Gheorghe.

În primele patru meciuri din această etapă s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Pandurii – Poli Iaşi 1-1
  • Astra – ASA Tg. Mureş 1-0
  • CSU Craiova – Voluntari 5-0
  • Dinamo – Viitorul 1-2

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )